2777
2789
عنوان

دخترای مذهبی بیاین😿

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 99 پست
عزیزدلم من هیچ امیدوارم برای شما حداقل اونی بشه که دلت شاد بشه😢من خیلی دلم نازکه طاقت ندارم ببینم ی ...

ممنونم ازت به خاطر دل  پاکی که داری 

درسته که خیلی سخته اما مثل وقتی می مونه که پروانه از پیله باید خارج بشه 

منم مثل تو واسه آدمایی که به ارزشمند نرسیدن خیلی دلم می سوزه اما وقتی می بینم چطور با درد فقدان کنار اومدم و تبدیل به یک انسان بهتر و قوی تر شدن دلم آروم می گیره 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مذهبی نیستم 

حتی نمازم نمی‌خونم و شاید اعتقاد کمی داشته باشم 

ولی نمازتو ول نکن اون بعد خدا همه چیزته ، تو باهاش آروم میشی...

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
ممنونم ازت به خاطر دل پاکی که داری درسته که خیلی سخته اما مثل وقتی می مونه که پروانه از پیله باید خ ...

خدا دلتو شاد کنه ان شاءالله🙏🏻💕

عزیزم امضات یعنی چی میتونم بدونم؟چیزی تا سیاهچاله جمعیتی نمونده

چاله جمعیتی یعنی

تعداد افرادی که قابلیت بارداری دارن

از کسانی که ندارن

کمتر میشه

.😞

مثلا اگر صد نفر خانم داریم

۷۰تا یائسه شدن 

فقط ۳۰نفر قابلیت دارن حامله بشن

.

این ۳۰نفر فقط قابلیت حاملگی دارن

ولی درصدی شون هنوز ازدواج نکردن

درصدی دچار ناباروری ثانویه میشن(الان هم خیلی زیاده)

درصدی ......

خلاصه اینکه از همین ۳۰نفر هم تعداد کمی صاحب بچه میشن

.

وهمین روال ادامه پیدا میکنه

و هرسال تعداد کم و کمتر میشه.

تا اون جامعه منقرض بشن😏

البته سیاهچاله اغراق هست 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
مذهبی نیستم حتی نمازم نمی‌خونم و شاید اعتقاد کمی داشته باشم ولی نمازتو ول نکن اون بعد خدا همه چیزته ...

ای جانم باشه تصویب شد که مجدد بخونم قبل خواب 

داشتم فریب شیطان و میخوردم.الان یکی ا دخترا تو همین تاپیک گفت این بیماری امتحان توعه سربلند بیرون بیا

یهو به خودم اومدم

باشه گلم لطفا برای سلامتیم دعاکنید شماها آبرو پیش خدا دارید بلکه باقیشو بهم بخشید🙏🏻💕

روی چشممم همه مون پیش خدا ابرو داریم اگر خدا دوستت نداشت که حرف از خدا نمیزدی 

🍃اینو یادت باشه خدا یوسف انداخت توی چاه شد عزیز مصر  امام حسین بچش جلوش تکیه تکیه شد گفت راضی ام به رضای تو شد عزیز عالم 💚

چاله جمعیتی یعنیتعداد افرادی که قابلیت بارداری دارناز کسانی که ندارنکمتر میشه.😞مثلا اگر صد نفر خانم ...

درسته ولی فکر میکنم کل کشورا الان همینن نه فقط ایران عزیز ما

کلن تمایل به فرزندآوریه زیاد فک نکنم دیگه تو گشورا باشه

منم اگزما دارم همش بدتر میشه کل بدنم لک شده ولی هیچوقت از خدا و اماما طلبکار نباشیم ما دین رو اشتباه فهمیدیم 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بیماریت چیه؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد