پسره قد بلند . هیکلی. خانواده ی فوق العاده خوب. درامد ماهنش کمتر از ۴۰ تومن نیست ک خیلی وقتا بیشتره حتی ماه پیش ۱۰۰ تومن بوده.ظاهرشم معمولی و در حد ی آدم عادی هست . خیلی خیلی مهربون.خیلی دست و دلباز . یعنی اینجوری بهتون بگم ک الان توی باکسام از دست کادوهای این پسر دیگه جا نیست.ی خونه ی ۶۰ متری تهران بنام خودش داره ارزش خونش ۵ میلیارده . تا سال دیگه ی ۲۰۷ احتمالا بخره.اهل الکل و هر چیز دیگه ایی ک فکرش و بکنین نیست.هیز و هول نیست . خیلی ادم ارومی هست . ادمی هستش ک حرف زدنش توی جمع رو کامل بلده .خیلی از نظر فکری بنظرم رشد داشته شاید اگر بگم به اندازه ی ی مرد ۳۸ ساله میفهمه دروغ نگفتم . معتاد نیست . خیلی حامیه . یعنی میدونم اگر بهش جواب مثبت بدم اون نقطه ی امن من مییشه توی زندگی . وقتی باهامه کاری میکنه ک من احساس کنم توی اون جمع ک هستیم بهترین منم. پسرکاری هستش و دنبال پیشرفت .خودش و خانوادش خیلی دوستم دارن(چون بعضی از خانواده ها چون عروسو دوست ندارن نمیزارن زندگی کنه).از تمام اطرافیان ک تازگی نامزد کردن سرتره از همه لحاظ.خودم ۱۸ سالمه . اون ۲۴ سالشه .
بنظرتون اگه ردش کنم بعدا ادم خوب یا حداقل در حد همین پسر گیرم میاد
وقتی همه چیش خوبه چرا رد کنی؟اگه رد کنی بعدا پشیمون میشی
من یکم بخاطر سنم سرش گیر بودم ک جواب مثبت بدم یا ن .
ولی از طرفی هم با خودم میگم ی زندگی و ازدواج موفق همیشه ک پیدا نمیشه شاید الان خوشبخت بشم ولی اگه مثلا ۲۲ سالگی ازدواج کنم ادم مناسبی نباشه و همه ی این چیزارم باید در نظر بگیرم.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
این قدر ازش تعریف کردیاین قدر کادو گرفتی که دیگه جا نداریاین قدر با هم بیرون رفتین که مطمئن شدی از ر ...
عزیزم این خواستگارم فامیله و همه ی اینایی ک من بهتون گفتم از شناخت چندین ساله میاد . برنامه ی آینده یا چیزایی ک داره رو برای این میدونم ک اومده خواستگاری و خب طبیعتا باید از اینا خبر داشته باشم
من هنوز جواب مثبت یا منفی ندادم بهشون . شما اگر جای من بودین چیکار میکردین؟
ایمان چی؟؟؟از نظر اعتقادی به هم میخورید؟؟از نظر طبع چی؟؟اگه به دلت نشسته قبول کن..چون خییییلی مهمه ب ...
واقعیتش ادم درس خونی نیستم قصد ندارم برم دانشگاه میخواستم برم سرکار ک اگر ب این جواب مثبت بدم دیگه نیازی ندارم .بله از نظر اعتقادی و همه چی بهم میخوریم چون خواستگارم از فامیل هستش.و همه ی اینایی ک من گفتم از شناخت چند ساله ی ما از این خانواده هست .
پیامبریه برا خودش که!چقد محسنات داره!ببخشید ولی انگار دارم فانتزیهای یک دختر نوجوونو از مرد آیندش می ...
بله محسنات زیاد داره و همه ی اینایی ک بهتون گفتم هست چون خواستگارم ک بهتون گفتم از فامیل هستش و کاملا ازشون مطمئنیم وگرنه پدرم حتی راضی هم نمیشد.چون قبل از ایشون خواستگار دیگه ایی هم از فامیل داشتم ک حتی پدرم راضی نشد من فکر کنم بهشون .
ازدواج تو سن شما رو نمیپسندم چون سنت خیلی کمهالبته این سن ازدواج تو فرهنگ های مختلف متفاوته و حتما ب ...
منم بخاطر سنم تا حالا ب همه ی جوری نشون دادم ک صد درصد راضی نیستم ولی میگم اگر فرضا ۲۳ یا ۲۴ سالگی ازدواج خواستم بکنم ولی ادم خوبی نبود چی ؟. من پیش مشاور رفتم برم ببینم امادگی دارم یا ن ک مشاور گفت الان میتونی ازدواج کنی یعنی مشاورتایید کرد .
شما اگر جای من بودین چیکار میکردین؟
و اینکه من اصلا احساسی نگاه نکردم اینایی ک ب شما گفتم فقط گفته های پدر و مادر و پدربزرگ مادر بزرگ بوده .
عزیزم اول باید بسنجی پسره واقعا اونجوری که میگی هست یا از نظر تو اونجوری هست منظورم اینه بعضی وقتا ا ...
خیلی ممنونم عزیزدلم . من کلا ی جوری نشون دادم ک انگاربخاطر سنم تصلا راضی نیستم به این ازدواج . اینا همه گفته های پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگم هستش . اونا میگن ک بخت خوب فقط یک بار میاد سراغ ادم منم اگر به این آقا پسره جواب رد بدم لگد ب بخت خودم زدم.و اینم بگم ک حرفشون و کاملا قبول دارم و اینکه خواستگارم فامیله چندین ساله رفت و امد داریم باهاشون و از روی ی شناخت سطحی نمیگم.