2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3369 بازدید | 221 پست
منم همه ی اینا برام مهمه ولی میدونی شرایط ی جوریه ک بعد این ۳ ماه من نمیتونم الان ب اینا بگم ن اینا ...

عزیزم عکس پسررو میذاری؟میخوام ببینم منظورت از چهره ی معمولی چیه

منم حس می‌کنم طرفم چهرش معمولیه

یعنی پشیمون نشون از اینکه توی اون سن ازدواج کردن؟

زندگی زنا شویی سختی های خودشو داره 

بالا پایین داره 

ممکنه تو دعوا بگی پشیمونی یا تو خوشی بگی چقد انتخابم خوب بوده 

این بستگی به تو داره چقدر ب بلوغ فکری رسیدی که بتونی مسولیت ی زندگی رو به دوش بکشی 

امادگی ازدواج داری؟.

اونا هم نمیدونم پشیمونن یا نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما ازدواج کردی اگ. اره با علاقه انتخاب کردی یا با عقل؟؟؟ راضی هستی از انتخابت؟

نه ازدواج نکردم ، ببین جفتش باید باشه در درجه اول عقل ولی باید جوری باشه که ازش خوشتم بیاد ، به دلت بشینه که بعدا علاقه کم کم ایجاد بشه . 

من متأسفانه اون خاستگارایی که عقلم می گفت خوبن به دلم ننشستن ، یکبارم با علاقه می خواستم ازدواج کنم که خداروشکر نشد چون بعدش فهمیدم عشق چشامو کور کرده بود و بدیای طرفو اصلا ندیده بودم . اینه که با تجربه من ادم باید کاملا عقلانی انتخاب کنه ولی جوری از طرف هم ظاهر هم شخصیتش خوشت بیاد  که علاقه به مرور ایجاد بشه 

عزیزم این خواستگارم فامیله و همه ی اینایی ک من بهتون گفتم از شناخت چندین ساله میاد . برنامه ی آینده ...

جواب مثبت بده بهش شرایطش خوبه

درضمن سنت هم خوبه نگران نباش

ولی سوالای مهم و تو خواستگاری بپرس سرسری هم جواب نده

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

قربونت برم عزیزدلم ❤️برای کارم خوب حرف حق میزنه میگه من درامدم جوری هستش ک نیازی نباشه ک کار کنی . ا ...

بازم به نظرم با این شرایط مورد مناسبی هستن ایشون

اما عزیزم درباره کار و تحصیل شما ازش حتما این حقوق رو مکتوب بگیر

شاید بعدا نظرت عوض شد

به هرحال بودنش بهتر از نبودنش هست

استفاده نکن اما بگیر

میدونی که تو قانون ما خانم بعد ازدواج خیلی از حقوق رو نداره

امیدوارم خوشبخت بشین عزیزم💝😍💐

منم همه ی اینا برام مهمه ولی میدونی شرایط ی جوریه ک بعد این ۳ ماه من نمیتونم الان ب اینا بگم ن اینا ...

اگر فقط به خاطر جو میخوای بله بگی نگو اشتباهه مگر دل خودت راضی باشه که انگار راضیه

ببین دخترم من خودم هم توی سن شما ازدواج کردم 

۱۸ ساله داریم تا۱۸ساله  یه دختر میبینیم ۱۸ سالشه هنوز توی مراسما گوشه لباس مادرشو میگیره یه ۱۸رساله داریم مثل کدبانو یه زندگی رو میچرخونه نمیدونم شما از کدوم دسته ای این که بگیم  کودک همسری واینها چرته بستگی به خود طرف داره  خواستگارتون هم ۲۴ ساله هست سن بالایی نداره خوبه به هم میاین اینکه خانواده تایید میکنن هم خیلی خوبه  فقط دقت کن بچه ننه نباشه تحت سلطه حرف پدر ومادر نباشه که زندگی سخت میشه اگه همه چی خوبه توکل کن به خدا  شما هم که قصد ادامه تحصیل نداری  جواب مثبت بده