2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت خونع باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 171 پست
بالای ۹۰ درصد شناخت بعد ازدواجهاین بیچاره از مجا میدونسته گوشی میبره توالت و پی پی میکنه رو کفشاصلا ...

اشتباه میکنی، کی چنین حرفی زده که بالای ۹۰ درصد شناخت بعد ازدواجه؟؟ شما ۸ماه ۹ ماه به قصد شناخت نه به قصد عشق و حال و بیرون تفریح و … با طرفت معاشرت کن، تو جمع های مختلف ببینش باهاش باش تو موقعیت های مختلف، یه روز صبح تا شب باش خسته اش کن گشنه اش کن … بیشتر این جیزا دستت میاد

اینکه یکی شلخته است یا نه که خیلی خیلی راحته فهمش! طرز لباس پوشیدنش طرز غذا خوردنش ماشینش لپ تاپش …. و خیلی چیزای دیگه کامل معلوم میشه! 

من خودم بنا به دلایلی مجبور سدم ۲ماه با پسر خاله ام زندگی کنم، شلختگیش ولقعا اعصابم و خورد میکرد و البته میشد حدس زد چقدر شلخته است! از لباس پوشیدنش (البته غیر از وقتاییکه دیت داشت) از غذا خوردنش و بشقابش که همیشه ته غذاش تو بشقابش بود و مدل غذا خوردن با صداش … چرا نمیشه فهمید شما وقت بذار من قول نیدم ۹۰ درصد طرفتو قبل ازدواج بشناسی!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری شوهرمنم هربار میره دستشویی میبینم یه تاپاله عن جداگذاشتع .....لعنت به مادرایی که اینارو تربی ...

دروغ میگید امکان نداره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خب اگر خودش بشوره از این به بعد حواسشو جمع میکنه که کثیفکاری نکنه، متاسفانه تربیتش اشکال داره

خیلی هم اشکال داره خیلی فک نکنم هم مامانش اینا هم مشکلی داشته باشن طبق معمول منو مقصر میدونن

دروغ میگید امکان نداره

چراباید دروغ بگم ....باید عین بچه کوچولو هروقت میره دستشویی برم آب بگیرم دنبالشو بشورم 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
چراباید دروغ بگم ....باید عین بچه کوچولو هروقت میره دستشویی برم آب بگیرم دنبالشو بشورم

خدا لعنت کنه پدر و مادرشونو لعنت بهشون مثل ی مادر باید بیوفتیم دنبالشکن

خدا لعنت کنه پدر و مادرشونو لعنت بهشون مثل ی مادر باید بیوفتیم دنبالشکن

واقعا خدا لعنتشون کنه اخه تو که حتی نتونستی درست دستشویی رفتن رو یادبچت بدی غلط کردی بچه اوردی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

کثافت کثیف نرو بشور سری بعد بره بشوره عادت میکنه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چند سالته؟ بنظرم اگه دوسش نداری جدا شو اگه فکر می‌کنی دوستت ندارم چون میگی به نیازهاتم توجه نمیکنه ش ...

میکم دیگه عوض اینکع من قهرم کنم این دست پیش گرفته پس نیوفته مثلا با عشق باهم ازدواج کردیم خیر سرم کل کارایه خونرو وظیفه ی زن میدونه