2777
2789
عنوان

دخترای مذهبی بیاین😿

863 بازدید | 99 پست

من یک بیماری دارم چندساله دعاکردم خوب نشدم

انقد این مدت دعا خوندم ذکر گفتم صورتم نورانی شده

ولی هنوز خوب نشدم

امروز از صبح که بیدارشدم تصمیم گرفتم نمازمو ول کنم و نخوندم. 

میشه یکم بخاطر خدا نصیحتم کنید منم خواهرتونم🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه مدت با خدا قهر کردم 

قهر ها 

حس می کردم همه بدبختی های دنیا ریخته رو سرم 

واقعا هم اوضاعم خیلی بد بود حس می کردم دارم تاوان میرم 

خلاصه نماز و آخر وقت و سرسری می خوندم ولی نمی راستم قضا بشه 

به خدا می گفتم باهات قهرم باشه دیگه دوست ندارم باشه ولی دلیل نمیشه باهات حرف نزنم 😅😅😅

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

یچیزی بهت میگم عزیزدلم 

اول اینکه خدا خیلی بخشندس و بخاطر ترس نمازتو نخون حتی اگه ول کنی هر وقت برگردی خدا هست 

ولی به این فک کن خدا نعمت ب این بزرگی ازت گرفته سلامتی کامل رو ازت گرفته چه چیزی میخواد بهت بده ...

خوبه ک صورتت نورانی شده 

من ک هر چقدر نماز و ذکر و دعا کردم هیچ ب هیچ متاسفانه 

تازه چروک هم شدم از بس گریه کردم سر سجاده 

برات صلوات می فرستم عشق دل خواهر 💋💋

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

اینقدر نظر کرده خدا بودی که لایق خوندن نماز بودی 

آدم ها همه چیز را باهم ندارند 

تو زندگی همه یک کمبودها و مشکلاتی هست خداروشکر کن 

من هم برات دعا میکنم که خدا جبران صبر و حوصله و خوبی هاتو بده عزیزم و همیشه در سلامت باشی