2777
2789
عنوان

شوهرم پسم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 4967 بازدید | 175 پست
وای چقدر بچه داشتن سختهاختیار رابطه ت رو هم ازت میگیره😑😂

اختیار خوابت دستشویی رفتنت حموم همچی🥺دخترم تازه زبون بازکرده میگه مامان بدون من رفتی حموم؟😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اختیار خوابت دستشویی رفتنت حموم همچی🥺دخترم تازه زبون بازکرده میگه مامان بدون من رفتی حموم؟😂

واییی نههه😂😂منم به مامانم خیلی وابسته بودم بعد مامانم میرفت دستشویی میگفتم کجا میری مامانم میگفت میرم دستشویی میخوای توعم بیا اینجاعم😂🤣

آدما باهم فرق میکنهیکی اینو میگهیکیم میگه وظیفته که نه نگی هرشب وهرساعت بدیاما یکیم هست درک میکنه و ...

اره خصوصا بچه هاالان خیلی زود همه چیزا میفهمن ومیدونن

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

واییی نههه😂😂منم به مامانم خیلی وابسته بودم بعد مامانم میرفت دستشویی میگفتم کجا میری مامانم میگفت م ...

من خواهر زادم دوسالش بود ۴ روز تنها موند پیشم منم ۱۶سالم بود

دسشویی هم میومد باهام خیلی بامزه بود

اقایون درخواست دوستی ندن  
موقع پری چی؟

یه طور دیگه 

دوسه روز اول دیگه مراعات میکنه و چیزی نمیگه 

دیگه ۷ روز براش سخته نمیتونه تحمل کنه منم براش جبران میکنم

ولی برای مواقع ای که برام سخت هس یا بیشتر رابطه میخواد بهش میگم به شوخی اینا اضافه کاری حساب میشه بائو سر جیب رو شل کنی اونم از خدا خواسته به حسابم پول میزنه

عزیزم به بچه هات رحم کن، خیلی اشتباهه کارتون، فکرنکن بچن نمی فهمن

واقعا.یا باید تو یه اتاق جدا خواب باشن یا کلا خونه نباشن 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

اره ۳ ماه اولمبراش جبران میکنم گرچه توقع نداره روش نمیشه خودم پیش قدم میشم نمیذارم بهش فشار بیاد

پیاماتو داشتم میخوندم عزیزم چقدر شوهرت شبیه شوهر منه😂 منم یه ماهی تو بارداری منع رابطه داشتم چون یکم جفتم پایین بود و هماتوم داشتم. تو اون یه ماه التماسش میکردم بیا یه جوری کارتو راه بندازم میگفت نه تو نباید بشی برام لذتی نداره.

اره ۳ ماه اولمبراش جبران میکنم گرچه توقع نداره روش نمیشه خودم پیش قدم میشم نمیذارم بهش فشار بیاد

افرین عزیزم خیلی خوبه که درکش میکنی 

میدونی بیشتر خیانتا تو دوران بارداری هس 

اره عزیزم من همیشه اولویت همسرم بوده اوکی موقع که بچه ها خیلی کوچیک بودن شب اگه نتونستیم حتما ظهرش ب ...

خداروشکر عزیزم من هیشکی هیچی یادم نداد شوهرم سرد بود از اول خیلی چیزارو نمیدونستم خانوادش نمیزاشتن کنارمن باشه میترسیدن ازهمین چیزا براهمین رابطمون سرد شد 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من خواهر زادم دوسالش بود ۴ روز تنها موند پیشم منم ۱۶سالم بوددسشویی هم میومد باهام خیلی بامزه بود

اخیی😂😂کلا یسری بچه ها وابسته ان 

دختر خواهرشوهر منم اینجوریه تقریبا بخصوص وقتی من تو جمع باشم میاد همش میچسبه به من یا حتی الانم هرروز زنگ میزنه بهم باهام حرف میزنه... بعد شوهرم رفت دستشویی ریشاشو بزنه حوله لازم شد گفت به من حوله بیار منم رفتم پشتم درو بستم این دختر خواهرشوهذم دیدیم از دستگیره اویزون شده که شما رفتید دستشویی منم باید باهانون بیام دستشویی😂🤣چند روز پیش شوهرم رفته بود حمام اونم بود گفت منم باید برم بیچاره شوهرم با لباس تو حموم بود تا خانم راضی شه بیاد بیرون