2777
2789
عنوان

آیا با این پسر ازدواج میکنید

200 بازدید | 22 پست

ی پسر سالم و پاک و صادق ن رفیق بازه ن خسیسه ن اهل خیانت و دختر بازی 

وضعشم خوبه تقریبا کل تلاششو میکنه تا واستون زندگی خوبی بسازه 

خیلی عاشقتونه جونشو واستون میده هر کاری بخواید براتون انجام میده 

و اما مشکلات 

ظاهرش خیلی خوب نیست یعنی شما خیلی بهترید در مقابلش

رفتار خیلی باکلاس و پخته و با اعتماد بنفس نیست تو جمع 

ازدواج میکنید؟

لطفا چراشو هم بگید

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه

ظاهر برام واقعا مهمه

پختگی و عاقلی طرف هم شرط ازدواج سالمه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

آره چون حوبیاش خیلی بیشتر و مهم ترن من هیچ وقت قیافه برام مهم نبوده مهم شخصیت و شعور و صداقت و عشق بود که خدا منو زده و شوهرم هیچ کدومو نداره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
آره چون حوبیاش خیلی بیشتر و مهم ترن من هیچ وقت قیافه برام مهم نبوده مهم شخصیت و شعور و صداقت و عشق ب ...

بنظرت کیس خوبیه؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

من نه تنها اعتقادی به تناسب زیبایی بین زوجین اعتقادی ندارم بلکه از این مدل حرفا که دختره سرتره    پسره سرتره متنفرم!!

و به نظرم بحث ظاهر و زیبایی تو ازدواج اهمیت داره اما در حدی که طرف مقابل به دلت بشینه و خوشت بیاد

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

خوبی هاش خیلی زیادن و خوبن اما نه من خودم به شخصه همسرم بلد نیست تو جمع چطور باید رفتار کنه و من همش باید نگران باشم ک الان یک وقت یک چرت و پرتی نگه یا حرکتی نزنه که خجالت بکشم🥲

منم قیافه برام مهم بود و همسرم خیلی خوشگله اما دیگه عادی شده برام پس زیاد به قیافه اهمیت نده.‌‌..

اره .خب قیافه متوسط باشه خوبه دیگه در حدی روت بشه بگی این همسر منه بعد فرهنگ هم اگه خیلی بد نباشه خو ...

بنطرت کیس خوبیه؟

خب هیچکس کااامل نیست عزیزم ممکنه طرف پخته باشه اما تمام ویژگی های خوب ایشونو نداشته باشه 

نمیشه اونارم نادیده گرف مثلا رفیق بازی یا خسیس یا خیااانت ک خیلییی مهمههه از اصلی ترین دلیلای طلاقه