2777
2789
عنوان

شغل دانشجویی چی خوبه

324 بازدید | 40 پست

ببینید من دانشجوعم.همه وقتم آزاد نیست.چه کاری میشه با گوشی انجام داد؟دوره ادمینی دیدم ولی کسی ادمین نمیخواد

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه پیج بزن، دلنوشته و کلیپ بذار

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
درآمد داره؟مثلا چه حدودی؟🥲

نمیدونم در حد بلاگری باید برسی

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
تجربه دارین؟تو اینستا به هر کس پیام میدم ادمین نمیخوان...

بله 

سه سال ادمین پیج مریم مبارکی بودم توی اینستا 

باید دوره ببینید 

بعد بر اساس آموزشی که می‌بینید ،وقتی کارفرما میبینه حرفه ای هستید خودش میاد سمتتون 

برید تو کارش درآمدش خیلی خوبه 

منشیادمینیتدریس تو آموزشگاه هر چی که بلدی یا مشاوره بدی تو آموزشگاه های کار هنری آرایشگری فروشندگی ح ...

من تو ایتا یه مدت ادمین بودم،انگار حیفشون میاد پول بدن یا نهایتا توقع دارن ماهی ۵۰۰هزار تومن بدن.یکی شون میگفت۲۰۰😐

تو اینستام خر چی پیام میدم ادمین نمیخوان،بنظرتون چطوری کار بگیرم تو این مورد ادمینی؟

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱