2777
2789
عنوان

شوهرم پسم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 180 پست
بچه هارو بخوابون بعد برو پیش شوهرت بخواب.هروقت هم نیاز شد برو بهشون سربزن ولی جاتو باشوهرت جدا نکن‌. ...

از اول خودش جدا میخوابید وقتی بچه دارشدیم گفت نیا پیشم برو پیش بچه!چندروز پیشم گفتم بیا تو این اتاق ک بخاری داره بخواب ک منم بیام پیشت گفت نه از گرما بدم میاد دوست داره جداباشه همش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
نه من نه شوهرم تو ابن ۱۰ سال حتی اگه ازش دلخور باشم بهش نه نمیگم حتی تو دوران بارداریم رابطه مون مثل ...

بچه میاد بعضیا خودشون وهمسرشونو فراموش میکنن

اقایون درخواست دوستی ندن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم گناهه ولی من اون موقع هم شوهرمو پس نمیزنم میترسم دچار گناه بشه

البته من تو دوران پریود دخول نداریم چون خیلی گناهه

یه طور دیگه براش جبران میکنم 

هزاران راه وجود داره 

اشتباه اینجاست که بچه ها نباید پیش پدر و مادر بخوابن

خب ۲ساله هنوز خیلی کوچیکه برا تنهایی

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

همتون تو خونه کنارهم‌ بخوابید چرا میره تو اتاق؟

میگه بچها بدخوابم میکنن اخه دخترم خیلی پامیشه تاصبح

نه من نه شوهرم تو ابن ۱۰ سال حتی اگه ازش دلخور باشم بهش نه نمیگم حتی تو دوران بارداریم رابطه مون مثل ...

آدما باهم فرق میکنه

یکی اینو میگه

یکیم میگه وظیفته که نه نگی هرشب وهرساعت بدی

اما یکیم هست درک میکنه و فهم داره 

و مطمعن باش بچه هات میفهمن که تو اتاق در بسته ی خبرایی هست !

آدما باهم فرق میکنهیکی اینو میگهیکیم میگه وظیفته که نه نگی هرشب وهرساعت بدیاما یکیم هست درک میکنه و ...

یعنی زن وشوهر کنار هم نخابن که بچه فکرنکنه خبرایی هس؟پس چکارکنن خواهر برادر شن؟

اقایون درخواست دوستی ندن  
بچه میاد بعضیا خودشون وهمسرشونو فراموش میکنن

اره بزرگترین اشتباه هس 

شوهرم خیلی گرم هس حای شده شب رابطه داشتیم باز ظهر هم دلش خواسته با اینکه حمام رفتن با این‌موهام برام سخته ولی بازم نه نگفتم

من و شوهرم رابطمون خیلی زیاد هس ظهر بعد نهار بچه ها رو میفرستم تو اتاقشون تی وی رو براشون روشن میکنم ...

عزیزم به بچه هات رحم کن، خیلی اشتباهه کارتون، فکرنکن بچن نمی فهمن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خب وقتی پریودی که دیگه هیچی شاید چون پریود شدی ناراحتهحالا بعضی مردا دیگه منطق ندارنخودم شوهرم حساب ...

آخ چقدر شوهرت مثل همسر منه🤦‍♀️

تا دقه آخر زهر خودشو میریزه که چی؟؟ که یک هفته استراحت دارم.

من تا پریود میشم سریع پیامش میدم( pp )

خودش متوجه میشه

خب بعد چی گفت؟ گفت نیا؟ ببخشید عزیزم مردا مثل زنا صبور نیستن کاش در حد رفع نیاز باهاش میبودی خیلی ای ...

خب داشت میدید بچها چه کار میکردن پسرم حرف میزد و میگفت قصه بگو دخترم گریه میکرد لالا لالا تارفتم اونارو بخوابونم خودش خوابش برده بود!تقصیرمن چیه که عین نوزاا ساعت۹میخوابه!الان دخترم خوابه پسرم مدرسه س رفتم پیشش گفت برو پیش بچه خوابم میاد از ۹میخابه تا ۷و ۸فردا!!!

یعنی زن وشوهر کنار هم نخابن که بچه فکرنکنه خبرایی هس؟پس چکارکنن خواهر برادر شن؟

بله بخوابن ولی هرچیزی وقتی داره

مگه من خودم کنارشوهرم نمیخوابم؟ولی اینطوری که در اتاقم قفل کنم نه

همه این موردارو داریم ولی بچه نباید حساس بشه

شاخکای بچه ها خیلی فعال و تیزن

میگه بچها بدخوابم میکنن اخه دخترم خیلی پامیشه تاصبح

اونم که چقدر ناز داره پیش بچه ها که نمیخوابه موقع پریودی هم که توقع داره ولش کن بابا لوسش کردی بخدا 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤