2777
2789
عنوان

شغل دانشجویی چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 40 پست
بله سه سال ادمین پیج مریم مبارکی بودم توی اینستا باید دوره ببینید بعد بر اساس آموزشی که می‌بینید ،و ...

آخ خوشبحالتون

من فاطمه کیانی دیدم.ولی انقدر هی پشت سر هم تکلیف میگه آدم شک میکنه که آیا اصن قراره پروژه بدن؟

شرمنده میتونم درآمدتون رو بپرسم؟

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱
من تو ایتا یه مدت ادمین بودم،انگار حیفشون میاد پول بدن یا نهایتا توقع دارن ماهی ۵۰۰هزار تومن بدن.یکی ...

ادمینی رو باید خیلی درخواست بدی تا قبول کنن و بخوانت 

چون ادمینی رو همه الان دارن میرن سمتش و خیلی داره زیاد میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا که ادمین هستی پیج خودتو بزنمن آنلاین شاپ اکسسوری دارم عمده و خردهبا کمترین هزینه میتونی شروع کن ...

شرمنده میپرسم ولی سود خوبی دارید؟

من میترسم شروع کنم بهم اعتماد نکنه کسی خرید نکنن ازم

آخ خوشبحالتونمن فاطمه کیانی دیدم.ولی انقدر هی پشت سر هم تکلیف میگه آدم شک میکنه که آیا اصن قراره پرو ...

فاطمه کیانی رو نمیشناسم توی اینستاست؟ 

اون موقع که ادمین بودم تا ۳۰ تومن هم می‌رفت💙

فاطمه کیانی رو نمیشناسم توی اینستاست؟ اون موقع که ادمین بودم تا ۳۰ تومن هم می‌رفت💙

تو تلگرام من پیداش کردم

وااای چه خوب

دمتون گرممممم😍😍😍

کاش بتونم انقدر درآمد داشته باشم از ادمینی

تو تلگرام من پیداش کردموااای چه خوبدمتون گرممممم😍😍😍کاش بتونم انقدر درآمد داشته باشم از ادمینی

ایولا امیدوارم موفق باشی😍 

ممنونم مهربونم🥹چرا نتونی حتما از پسش بر میای

این دوره ادمینی ها خوبه؟؟؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
شرمنده میپرسم ولی سود خوبی دارید؟من میترسم شروع کنم بهم اعتماد نکنه کسی خرید نکنن ازم

خواهش میکنم عزیزم من راضی هستم چون هم عمده کار میکنم هم خرده ولی کسانی که با من کار میکنن هم فروش دارن چون خیلیا مشتری ثابتم هستن

قیمتها انقد پایینه که بعیده کسی اعتماد نکنه!