2777
2789
عنوان

شوهرم پسم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5614 بازدید | 180 پست
آدما باهم فرق میکنهیکی اینو میگهیکیم میگه وظیفته که نه نگی هرشب وهرساعت بدیاما یکیم هست درک میکنه و ...

😂😂من یبار اینکارو کردم بعد درو ک بازکردم دیدم پسرم پشت دره گفت مامان چکار میکنی چرا درو قفل کردی گفتم بابا داشت قفل رو درست میکرد🤣

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
فقط عاشق اوناییم که میگن خب میرفتی پیشش مگه همه چی رابطه سعزیزم این ماییم که به بغل خالی راضی میشیم ...

نه برای ما که واقعا این جوری نیست. بر همین اساس به استارتر گفتم میرفتی پیشش. 

یه ماه به زایمانم تا یه ماه بعد زایمانم رفته بودم خونه مادرم که تو شهر دیگه ایه. با این که بعد زایمان نمیتونستیم رابطه داشته باشیم ولی شوهرم هر وقت میومد خونه مادرم بخوابه تا صبح منو تو بغلش میگرفت میگفت شبا تو خونه نیستی سخت خوابم میبره.

خیلی از اقایون هستن که مرادشون از حضور کنار همسرشون فقط رابطه نیست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂😂😂خب من دیگه شوهرم تا دوسه روز میتونه تحمل کنه تو همون پریودی یه جور باید براش جبران کنم😂😂

منم دلم برای شوهرم میسوزه خودش هیچی نمیگه باردارم منع شدم

اقایون درخواست دوستی ندن  
بچها من تا در دستشویی هم دنبالم میان حس ناامنی دارن شوهرم وقت نمیزاره براشون بشدت ب من وابسته ن پسرم ...

الهی سعی کن هیچ وقت پیش بچه ها باهم دعوا نکنین گناه دارن طفلی 

نه عزیزم خوابشون که برد برو سرجاش

با اینکه بچه هام هنوز خیلی کوچیکن خوابشون که میبره میرم سرجام

اولا بیدار میشدن گریه میکردن سریع میرفتم پیششون

الان دیگه اگه بیدار بشن بدون گریه میان اتاق خودمون

پیشم میخوابن 

فقط عاشق اوناییم که میگن خب میرفتی پیشش مگه همه چی رابطه سعزیزم این ماییم که به بغل خالی راضی میشیم ...

دقیقااااا👏👏👏

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

اونم که چقدر ناز داره پیش بچه ها که نمیخوابه موقع پریودی هم که توقع داره ولش کن بابا لوسش کردی بخدا

سرده همه مسولیت بچهام بامنه

😂😂من یبار اینکارو کردم بعد درو ک بازکردم دیدم پسرم پشت دره گفت مامان چکار میکنی چرا درو قفل کردی گ ...

وایی😂😂بگو بچه تو فضولی😂😂بعدا بزرگ میشن سر درمیارم خودشون به این روزاشون میخندن

والا بچه کوچیک که حرف حالیش نیسنمیشه هم تنهاش گذاشت اصلا موقع پری نباید توقع داشته باشن یهو نمیمیرن ...

دوروزقبل داشتیم بابا فک میکنم دنبال بهانه بود وگرنه اونقدر هات نیست 

خیلی خوبه پس😍پس میشه مدیریت کرد و اوکی بود خوبه باز😁😂

اره عزیزم 

من همیشه اولویت همسرم بوده اوکی موقع که بچه ها خیلی کوچیک بودن شب اگه نتونستیم 

حتما ظهرش براش جبران میکردم

مامان بزرگم بعد عقدم گفت مادر جان اول شکم بعد زیر شکم شوهرت مهم باشه برات میشی عزیزش برای همیشه

الان واقعا بعد ۱۰ سال زندگی براش عزیزترینم حتی خونوادش هم میدونن که چقد دوسم داره 

اره عزیزم من همیشه اولویت همسرم بوده اوکی موقع که بچه ها خیلی کوچیک بودن شب اگه نتونستیم حتما ظهرش ب ...

اخ گفتی شکم! شوهرم میگه غذات از مادرم بهتره یعنی راه ورود به قلبش پیدا کردم 😁

اقایون درخواست دوستی ندن  
نه من نه شوهرم تو ابن ۱۰ سال حتی اگه ازش دلخور باشم بهش نه نمیگم حتی تو دوران بارداریم رابطه مون مثل ...

موقع پری چی؟

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤