2777
2789
عنوان

شوهرم پسم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5612 بازدید | 180 پست
افرین عزیزم خیلی خوبه که درکش میکنی میدونی بیشتر خیانتا تو دوران بارداری هس

اخه سرد میشه ولش کنی

بعدا باید بزنیم تو سرمون که ای وای سرد شد ازم ودیگه رابطه نمیخاااد

اقایون درخواست دوستی ندن  
اخیی😂😂کلا یسری بچه ها وابسته ان دختر خواهرشوهر منم اینجوریه تقریبا بخصوص وقتی من تو جمع باشم میاد ...

الهی عزیزم

خواهر زادم الان مرد شده ۱۶ سالشه

اقایون درخواست دوستی ندن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم من هیشکی هیچی یادم نداد شوهرم سرد بود از اول خیلی چیزارو نمیدونستم خانوادش نمیزاشتن ک ...

خب عزیزم از الان برای رابطه تون تلاش کن اصلا غرور نداشته باشین

تو رابطه هم سعی کن سرد و خشک نباشین 

خودت پیش قدم شو 

مطمعن باش دعواهاتون کمتر میشه و بیشتر بهت اهمیت میده 

خب عزیزم از الان برای رابطه تون تلاش کن اصلا غرور نداشته باشینتو رابطه هم سعی کن سرد و خشک نباشین خو ...

باشه امشب میرم پیشش ببینم چه میشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
باشه امشب میرم پیشش ببینم چه میشه

من اصلا موقع پری فکرشم ترسناکه برام خیلیم کمردرددارم😬😂

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

برخلاف اونایی که میگن شوهرت حق داره من حقو به شما میدم 

شاید خسته بودی شرایطشو نداشتی بری پیشش حتی برای بغل و اینا خب نباید طرف قهر کنه که ، یکم درک و فهم داشته باشه بگه دوتا بچه رو دوش زنمه از اونور هم پریوده خب خسته میشه دیگه 

خودش میره تو اتاق راحت میگیره میخوابه اونوقت انتظار داره هر وقت که اون اراده کرد شما مثل ربات بدوبدو بری پیشش؟ رو نده بهش به قهر هاش هم بی تفاوت باش اگه یه وقتی حرفشو انداخت خیلی خونسرد بگو بچه ها خستم میکنن بد نیست عقلتو یکم از خشتکت دربیاری و منطقی فکر کنی و منو درک کنی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اره واقعاالان تنهاییم هروقت دلمون میخواد راحتیم😂ولی باید یجور مدیریت کرد حداقل یه تایمی تو روز و یه ...

تو روز که مردا سرکارن 

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

تو روز که مردا سرکارن

اخر هفته ها مثلا

منظورم حالا صرفا رابطه نیست همین که تنها پیش هم باشیم و بغل هم باشیم و کسی نباشه پیشمون رو میگم

ولی مثلا ما الان بعضی روزا هم بعد اومدن همسرم از سرکار رابطه داریم هم اخر شب

اخر هفته ها مثلامنظورم حالا صرفا رابطه نیست همین که تنها پیش هم باشیم و بغل هم باشیم و کسی نباشه پیش ...

ماشالاچه فعالین من ی بار برم تا دوروز زوارم دررفته ننه😂😂🤣

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید