2777
2789
عنوان

شوهرم پسم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5620 بازدید | 180 پست
یعنی زن وشوهر کنار هم نخابن که بچه فکرنکنه خبرایی هس؟پس چکارکنن خواهر برادر شن؟

وقتی بچه ها بیدارن واجبه زن و شوهر کنار هم بخوابن؟ اونم بچه های چشم و گوش باز الان😐😐😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خب داشت میدید بچها چه کار میکردن پسرم حرف میزد و میگفت قصه بگو دخترم گریه میکرد لالا لالا تارفتم اون ...

خب پس یکمم اقا بی درکه

اگه واقعا نیاز داشت لازم نبود ساعت نه بخوابه

دیگه بچه هارو نمیشه ساعت خشت شب خوابوند که😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بچه ها بیدار بودن مردا هم پررو شدنبدرک

والا بچه کوچیک که حرف حالیش نیس

نمیشه هم تنهاش گذاشت اصلا موقع پری نباید توقع داشته باشن یهو نمیمیرن که ازبی رابطه ای 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

عزیزم به بچه هات رحم کن، خیلی اشتباهه کارتون، فکرنکن بچن نمی فهمن

نه عزیزم نمیفهمن 

یکی ۴ سال خورده ای هس

یکی ۳ سالش هس

چه ظهر رابطه داشته باشیم چه نداشته باشیم بعد نهار برنامه همین هس میرن تو اتاق تی وی نگاه میکنن تا باباشون بخوابه 

حتی بعضی وقتا خودم هم میرم تو اتاق در رو قفل میکنم 

اینطوری اصلا بچه شک نمیکنه و واقعا فکرمیکنه چون باباشون باید استراحت کنه باید تو اتاق باشن

آخ چقدر شوهرت مثل همسر منه🤦‍♀️تا دقه آخر زهر خودشو میریزه که چی؟؟ که یک هفته استراحت دارم.من تا پری ...

😂😂😂😂😂

خب من دیگه شوهرم تا دوسه روز میتونه تحمل کنه تو همون پریودی یه جور باید براش جبران کنم😂😂

مدیریت میخاد گوش نده این حرفارو

اره واقعا

الان تنهاییم هروقت دلمون میخواد راحتیم😂

ولی باید یجور مدیریت کرد حداقل یه تایمی تو روز و یه تایمی تو شب رو بزاری کاملاااا تنها کنار هم باشیم

بنظرم رویه زندگیتو عوض کن رابطه زناشوویت اسیب میبینه اینجوری

هالا اصلا این کنارشوهرش بچها هم جدا پری بوده بنده خدا اونم منظورش رابطه بوده 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

من و شوهرم رابطمون خیلی زیاد هس ظهر بعد نهار بچه ها رو میفرستم تو اتاقشون تی وی رو براشون روشن میکنم ...

بچها من تا در دستشویی هم دنبالم میان حس ناامنی دارن شوهرم وقت نمیزاره براشون بشدت ب من وابسته ن پسرم وقتی من باشوهرم دعوام میشه میاد بوسم میکنه میگه مامان ترکمون نکنیا!بارها گفته مامان من و اجی رو تنها نزاری میترسم جدابخوابم نصف شب پاشه استرس بگیره 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خب داشت میدید بچها چه کار میکردن پسرم حرف میزد و میگفت قصه بگو دخترم گریه میکرد لالا لالا تارفتم اون ...

ولی یکمم بچه هارو سعی کن عادت بدی جدا بخوابن

منم تازه از تابستون جداشون کردم.دخترم ۷ سال و پسرم دوسال ونیمه

دخترم اوایل تنها نمیخوابید ولی بخاطر داداشش میخوابن تو اتاقشون

به دخترم گفتم جایزه میگیرم بخوابی وگرفتم براش.گفتم غول ترسو بودن رو بشکن یه شب بخوابی تو برنده میشی و میبینی چیزی نیس

میخوابه ولی به امید داداشش

گاهی شبا منم میرم پیششون ولی دیگه اجازه نمیدم پیشمون باشن

راحت شدم والا

وای چقدر بچه داشتن سختهاختیار رابطه ت رو هم ازت میگیره😑😂

نه عزیزم من با اینکه دو تا بچه پشت سرهم به فاصله یکسال ۵ ماه داشتم رابطه مون مثل روز اول هس یک شب درمیان 

۱۰ سال شده میگذره ولی هیچ وقت فاصله نیفتاده 

میدونم گناهه ولی من اون موقع هم شوهرمو پس نمیزنم میترسم دچار گناه بشه

یکم صبر و ریاضت یاد بگیره شوهرت که دچار گناه نشه !!! شما که مقیدی اینا رو هم بهش یاد بده

ضمن اینکه هیچ وقت از خودت و سلامتیت به هیچ عنوان نگذر