2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 9344 بازدید | 284 پست
از این شهر باید گورشو گم کنه بره شوهر من موقعیتش در خطره این افکار بدبختش میکنه

فکر می‌کنی کی هستی که دستور بدی کی از شهر بره 

من جای اون زن بودم جرت میدم 

کار خوبی کرده به شوهرت گفته تا تو باشی زیادی از دهنت حرف نزنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر می‌کنی کی هستی که دستور بدی کی از شهر بره من جای اون زن بودم جرت میدم کار خوبی کرده به شوهرت گفت ...

عزیزم شما چقدر عصبانی چرااا

استارتر حالش خوش نیست

مطمئن باش این حرفای تو کمکی نمیکنه که بتونه کار عقلانی و درستو انجام بده

به نطرم باید اگه بلدیم راه درست رو نشونش بدیم

همه ما کار اشتباه داریم تو زندگیمون که خیلیم توش حق به جانب بودیم

ولی مهم اینه که خودمون یا با کمک یه نفر دیگه بتونیم درست عمل کنیم

نه این یه واقعیته ایتاتر مبگخ مادرشوهرش بادعا و جادو زن گرفت براش خب زندگی وعقدی که بادعا باشه آخرش ...

خب تقصیر اسی نیست که 

مقصر مادرشوهر هست که می‌خواسته با دعا پسرش ازدواج کنه و حالا شانس اسی اون اومده وسط ماجرا 

عزیزم شما چقدر عصبانی چرااااستارتر حالش خوش نیستمطمئن باش این حرفای تو کمکی نمیکنه که بتونه کار عقلا ...

درسته اینا یه مشت عقده این که میان عقده هاشونو خالی میکنن زندگی خودشون احتمالا از من داغونتره

از این شهر باید گورشو گم کنه بره شوهر من موقعیتش در خطره این افکار بدبختش میکنه

استارتر بزار ببینم نکنه تو همون خانمی که اون کاربر پاییزی که سه بار ازدواج کرده و دلش میخاد بچه هاشو ببینه درموردت تاپیک زده بود و اونم از قضا 

دقیقا کلمه الآن رو العان مینویسه؟

چه دارک شد

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️