2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 10718 بازدید | 284 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا توهین میکنی؟ ایشاللع خدا به دل شماهم ارامش بده هردو یه جور درگیر مشکلات هستین شوهرتم بالاخ ...

به خدا خسته شدم از دعا گرفتن یه عالمه مول دعا دادم بیفایده 

شوهرم یه مرده تقصیر اون زنیکه ست دم تکون میده براش لابد

این چه استدالالی بود؟!!! ینی چی که یک مرده !!! این افکار احمقانه قدیمی مگه هنوز هس؟! خب تو ک انقد مرد سالاری .. خب بقول خودت مرده دیگه . همونجا ک یاد گرفتی ک مرده و حق داره . همونام باید گفته باشن ک مرد میتونه دوتا زن بگیره . ناله نفرین رو کم کن . بذار بره اونی ک میخواد رو بگیره . مرده دیگه ! حق داره ! تو هم بشین زندگیتو بکن

خب ببین عزیز جداشدن تونامزدی یکمی فرق داره نمیشه سریع رهاکنی زنه هم ازاین همه جداشدن مشخصه دلش سفته ...

سراغ هر کی رفته. سراغ شوهر این خانم نیومده. 

میبینید که میگه همون وقت بعد طلاقش شوهر این خانم هنوز مجرد بوده بااااز میره خاستگاری و اون با وجود مطلقه بودن  باااز ردش میکنه. 

ینی تا این حد این مردو نمیخاد. ۳ بار جدا شده ازدواج کرده اما سمت شوهر ایشون نیومده. سرش به زندگی خودش گرمه. 

و ایشون میگه چون اون زن که مادر هم هست و سرشم تو زندگی خودشه  باید بمیره! تا من خوشبخت بشم!  

چقدر سیاه دل . چقدر سیاه دل 

آخی عزیزم اینطوری دلشو نشکوناسی فقط ناراحته و اومده درد و دل کنهما داریم با حرفامون بیشتر روح و روان ...

نه این یه واقعیته ایتاتر مبگخ مادرشوهرش بادعا و جادو زن گرفت براش 

خب زندگی وعقدی که بادعا باشه آخرش به هم مییزه

اسی جان من میگم مشکل جای دیگه ست 

یا چیزی رو بهمون نمیگی 

آخه آدم دیگه اینقدر به عشق های قدیمی فکر نمیکنه 

شاید علت رفتار همسرت چیز دیگه ای باشه 

و اینکه گفتی الان در ارتباط نیستن با هم؟

منم قبلا کسی رو میخواستم ولی بهم خورد و بعد اون ازدواج کرد 

دقیقا بعد ازدواجش دیگه مهرش از دلم رفت 

منم تازه ازدواج کردم و اصلا دیگه یاد اون نمیوفتم 

به خدا خسته شدم از دعا گرفتن یه عالمه مول دعا دادم بیفایده

نه خودت دعا بخون خودت ازخدابخواه من درکت می کنم ولی باز خوشحال باش که شوهرت  کسی که دوسش داری پیش توعه وازش بچه داری،سعی کن باخوش اخلاقی سوپرایزای مختلف لباستی قشنگ پوشیدن بیشتروابستش کنی دعامی کنم دلش سمت توبیاد

دیگه وقتشه بری... 

این چه استدالالی بود؟!!! ینی چی که یک مرده !!! این افکار احمقانه قدیمی مگه هنوز هس؟! خب تو ک انقد مر ...

نی نی سایت همه فمنیستن خب گناه شوهر من جای خودش این زنه باید بره بمیره چشم یه مرد دنبالشه با اینکه متاهله

می دونم خیلی غصه داری ناراحتی ولی عزیز دلم یه بنده خدایی که اینقدر مشکل تو زندگیش داره و اصلا ناراحتی شما هم تقصیر اون بنده خدا  نیست فقط شما دارین انرژی های منفی رو دور خودتون جمع میکنین با این همه لعنت و نفرین مشکل شما خودتون هستین یکم رها کنین شوهرتون رو هم یمدت بزارین به حال خودش باشه باور کنین مشکل ایشون هم خانم نیستن و مشکلات دیگه ای دارن به پسر گلتون فکر کنین و ارتقا خودتون زندگی خیلی کوتاهه