2777
2789
عنوان

من با ی پسر دانشجوی پزشکی تو بیمارستان قدم میزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 80 پست

چقدر تاپیکات عجیبه. از یه خانم که یه بار ازدواج کرده و یه بچه هم داره انتظار میره پخته تر رفتار کنه.

دوتایی با همکلاسی پسرم درس میخونیم و مریضم گفته ببرمت دکتر و با دانشجوی پزشکی تو حیاط قدم میزنیم و اومده گفته شیفت به درک بیا ببرمت بیرون حال و هوات عوض شه...

بیشتر شبیه تاپیکای یه دختر ۱۵ ساله بعد خوندن رمانای م مودب پور و هما پوراصفهانیه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا سرویس شدیم با این پسره دانشجوی پزشکیامسال ۱۱ هزارنفر پزشکی در اومدن دیگ انقدر چیز خاصیم نیست

آخه تایپک‌های قبلیشو بخونید با همکلاسی‌های خودش که پرستارن آخه با اونا هم ،درس می‌خونه به قول خودش،و... خودت به داد اون پسرا برسه خانم که اینجوری می‌خوای بدبختشون کنی،حداقل تکپرباشید،ذهن مردمو در مورد خانم‌های طلاق گرفته عوض نکنید خواهش می‌کنم،۹۹ درصدشون از همه خانمها پاک‌ترن

آخه تایپک‌های قبلیشو بخونید با همکلاسی‌های خودش که پرستارن آخه با اونا هم ،درس می‌خونه به قول خودش،و ...

من نمیدونستم ایشون ازدواج ناموفق داشتن.

البته ک نمیشه قضاوت کرد کسیو

بحث من اینه ک دانشجو های پزشکی ادم‌ فضایی نیستن اونام ادمن

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

من نمیدونستم ایشون ازدواج ناموفق داشتن.البته ک نمیشه قضاوت کرد کسیوبحث من اینه ک دانشجو های پزشکی اد ...

مگه من گفتم آدم فضایین

حالا خود شما ن اکثریت تو بیمارستان ب کادر درمان زل میزنن حالا اگه بیاد با جنس مخالف قدم بزنه ک هیچی دیگه

خدایی چیزی نگفته درخواستی هم نداشته حالا رفتیم ی کم قدم زدیم ...موردش چیه ...من خودم قصد ازدواج ندار ...

عزیزم اگه یه قدم زدن ساده ست مشکلی نداره .

ولی من بعید میدونم وگرنه صد تا صد تا تاپیک زدن راجب اینترن پزشکی از نظر خودت قضیه عادی میتونه باشه؟

خیلی حواست به خودت باشه.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

مگه من گفتم آدم فضایینحالا خود شما ن اکثریت تو بیمارستان ب کادر درمان زل میزنن حالا اگه بیاد با جنس ...

والا من ندیدم زل بزنن ب کادر درمان

جدای از این من نگفتم ادم فضایی ان فقط اونام انسانن دیگ قدم زدن با دانشجوی پزشکی ک افتخار نیست اونم ی ادم درحد خودت ب هیچ وجه از تو بالاتر نیست

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

چشم

چه فایده فردا دوباره ،همین تایپک رو میزارید

والا همه ما هم دانشجو بودیم،نصف کلاسمون پسر بوده همه هم از هم بهتر،نباشون درس خوندیم, نه باهاشون به قول خودت رل زدیم

مثل برادرم بهشون نگاه کردیم،دانشگاه جای علمه،نه .....

خانم قصدم توهین نیست ،ولی تمام تایپکهای شما فقط در مورد پسرهای دانشگاه ،واقعا برای کسی که چندی یا چند سال سابقه زندگی مشترک داشته این اصلاً عادی نیست

این حرفای شما مال یه دختر ۱۸ ساله است

حتماً بیا روانپزشک مراجعه کن،تا دیر نشده،شما علاوه بر اینکه یک مادرید،می‌خوای پرستار بشی فردا با همکارات می‌خوای چه جوری کنار بیایی،مرد هستند اکثرشون

کاری ندارم ولی😅 ...خیلی سطح و لوِلت پایینه که با دیدن یه دانشجویی پزشکی ذوق زده میشی و توهم میزنی ک ...

مثلا چه شغل آزادی ؟

بعدشم تحصیلات و پرستیژ مهم تره والا بله نزول خور هم پولداره 

پزشک شدن مگه راحته ؟

مثلا چه شغل آزادی ؟بعدشم تحصیلات و پرستیژ مهم تره والا بله نزول خور هم پولداره پزشک شدن مگه راحته ؟

خدا روشکر دور اطرافم همه وکیل و قاضی و پزشک واستاد دانشگاه و اینا پره که با دیدن همچین شغل های اب از لب و لوچم سرازیر نمیشه ...یکم تخقیق کنی در مورد شغل ازاد میفهنی که کدوم بهتره!

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••