2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 10714 بازدید | 284 پست
پیام دادم تهدیدش کردم رفته گذاشته کف دست شوهرم

خوب چگار کرده بود پیام دادی 

پیام دادی چی گفتی

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اون داره زندگیشو میکنه . شوهرت باید خوددار باشه ک انگار نمیتونه

خب شوهر من یه مرده ذهن و روحش مریضه اون باید خودشو جمع کنه بهش پیام دادم گفتم از این شهر گورتو گم کن برو آبروی شوهرم در خطره رفته گذاشته کف دست شوهرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر ۲۳ ساله به یادشه و هنوز فراموشش نکرده

پس تلاش فایده نداره 

باید بیخیالش بشی و بری پی خودت 

چون زمان زیادی داشته که فراموش کنه و نکرده 

مرده و زنده بودن اون خانوم  هم ، فکر نکم شرایط و تغییر بده  

دوستان یه مشت فمنیست مرد گریزن راهنماییاشون به درد نمیخوره همه به زنه حق میدن و منو محکوم میکنن

چرا در‌مورد تو دعا گرفته ؟

به نظرم داری مسئولیت زندگیتو میندازی رو دوش این و اون و متوسل به دعا و جادو و طلسم میشی 

تلاشتو برای زندگیت بکن شاید شوهرت اون دختر رو کامل از یاد نبرده اما حتما این یه بخشیش بخاطر اینکه رابطه ی بین شما دو تا به خوبی کار نکرده 

من اگه خواستی میتونم در این مورد بهت مشاوره بدم تو ایتا دوش داشتی خصوصی پیام بده 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

دوستان یه مشت فمنیست مرد گریزن راهنماییاشون به درد نمیخوره همه به زنه حق میدن و منو محکوم میکنن

وای جملت چقد تناقض داشت .فمنیست مرد گریزن ؟ فمینیست بودن باید ب تو حق‌میدادن دیگه.  اما ندادن‌ .

ب‌زنی دادن ک شوهرت عاشقشه سالهاست و اون کاره ای‌نیست. همین ازارت میده. 

امیدوارم هممون ب‌ارامش برسیم توام همینطور 

parasoo1989@
خب شوهر من یه مرده ذهن و روحش مریضه اون باید خودشو جمع کنه بهش پیام دادم گفتم از این شهر گورتو گم کن ...

مگه به حرف توعه که جمع کنه از شهر بره ؟خانمه بچهداره؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

پس حتما شما نتونستی خوب منظورتو بگی

همسرت با اون خانوم در ارتباطن؟

شما دیدیشون با هم؟

یا وقتی با همسرت بودی اون خانومو تصادفی دیدی رفتارشون تابلو شده؟

شما فقط میگی قبلا میخواستتش ولی اون جواب رد داده

سه بارم ازدواج کرده باز نیومده سمت همسرت

خب با این تعاریفی که میگی اون خانوم تنها گناهش اینه داره روی کره زمین نفس میکشه

توروخدا یه کاری برای زندگیت بکن

بی دلیل به شوهرت محبت کن،جذبش کن سمت خودت،حتی اگه بی محلی کرد یه مدت عصبی نشو،به پرو پاش نپیچ،دلشو بدست بیار،یه مدت تو باهاش دعوا نکن سر هیچ مساله ای

باور کن میاد سمتت

از این شهر باید گورشو گم کنه بره شوهر من موقعیتش در خطره این افکار بدبختش میکنه

چون شوهرت نمیتونه فراموش کنه زنه از شهر بره؟!؟!

وای جملت چقد تناقض داشت .فمنیست مرد گریزن ؟ فمینیست بودن باید ب تو حق‌میدادن دیگه. اما ندادن‌ .ب‌زن ...

اینا همه شوهر منو محکوم میکنن و طرف زنه رو میگیرن انگار هیچکدوم دلخوشی از مردا ندارن یه بلای سرشون اومده از جانب مردا

همسر من تحصیلکرده و ادم موفقیه اهل جر و بحث خاله زنکی و لجبازی نیست من جرات اینو ندارم مقایسش کنم یا ...

عزیزم همسرت حرفی از خانوم زده ؟؟؟

اینجوری که میگی شاید اصلا آدم آروم و ساکتیه و شما فکر میکنی به فکر اون خانومه .وگرنه دیگه بعداز این همه سال عاشق کسی بودن که  طرف سه بارم ازدواج کرده خیلی بعیده .