2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا من اصلا مشکلی با رابطه شدیدشون ندارم وقتی اون کارو می کنن ایدز می گیرن می ترسم به منم بدن کلاسم ...

چرا ایدز بگیرن وقتی ایدز میگیرن که یکیشون داشته باشه

ایدز از طریق خون و بعضی مایعات بدن(بزاق نه) منتقل میشه

پس شما نمیگیری نگران نباش

مواعقماین بی تفاوتی نسبت به اطرافیان خیلی اشتباهه.انسان تا جایی که میتونه باید جلوی انحراف بقیه رو ب ...

ایدز که نمیگیری ولیکلاس ات رو عوض کن ، تو محیطی که این قدر سمیه آدم بمونه درست مثل اونا نمیشه ولی قطعا تاثیر بد روش می‌گذاره 

مواعقماین بی تفاوتی نسبت به اطرافیان خیلی اشتباهه.انسان تا جایی که میتونه باید جلوی انحراف بقیه رو ب ...

اره

مد شده هی، به تو چه 

سرت تو کار خودت باشه

به ما چه

اه🥴

خانه شماره 12 میدان گریمولد
بابا من اصلا مشکلی با رابطه شدیدشون ندارم وقتی اون کارو می کنن ایدز می گیرن می ترسم به منم بدن کلاسم ...

نمیدونم چندسالته اینقد اطلاعاتت پایینه ولی ایدز قرار نیست از رابطه‌ی دو نفر بوجود بیاد😐😐 باید حداقل یکیشون ایدز داشته باشه تا تو بگیری که مشخصه اگه الانم داشته باشه همچنان همکلاسیته 

پس هیچ ربطی به با هم بودنشون نداره

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

همین به تو چه های الکی مردم گند زده به همه چیوقتی پنهونی باشه اره به ما چهولی وقتی علنی هستچهار نفر ...

وای چقد چندشم شد

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
ارهمد شده هی، به تو چه سرت تو کار خودت باشهبه ما چهاه🥴

اینجوریه که هر کی هر غلطی کرد ب من چ ب تو چه همینا مریض جنسی ان راه میفتن تو جامعه میشن غده سرطانی

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

هر کسی اونکارو کنه ایدز نمیگیره ایدز هم از راه خون منتقل میشه ن از دست دادن ساده 😑