2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 10734 بازدید | 284 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گاهی دستشو بگیر یاسرشو بذار روپاهات ازش بخواه برات حرف بزنه

تنها راه حلت همینه

خوبه که دوسش داری پس میتونی بهش محبت کنی

یعنی اگه میخوای زندگیتو نجات بدی این کار و بکن

ببین از غم زیاده که از دست اون زن شاکی ام بس که بهم زخم زده تو این زندگی

وقتی نمیخوای بفهمی اون کاره ای نیس‌ واقعا نمیشه ادامه داد. دوستان قشنگ راهنمایی کردن چیزای خوبی‌گفتن حالا‌چ با لحن بد چه خوب. امیدوارم تلنگر‌بشه . 

parasoo1989@
تحصیل کرده بودن چندان ربطی به سواد عاطفی و بلوغ روانی آدم ها نداره.ممکنه یکی دکتری برق داشته باشه ول ...

اینکه اومده ازدواج کنه به قول مادرش به زور دعا و جادو بوده درمورد بقیش باهات هم عقیدم تا حدودی

وقتی نمیخوای بفهمی اون کاره ای نیس‌ واقعا نمیشه ادامه داد. دوستان قشنگ راهنمایی کردن چیزای خوبی‌گفتن ...

دوستان یه مشت فمنیست مرد گریزن راهنماییاشون به درد نمیخوره همه به زنه حق میدن و منو محکوم میکنن 

گفتی اسپندیاد خواهرشوهرم افتادم ک چندوقت پیش مجبورشدم با پدرشوهرم برای یه کاری بریم خونش من چون شوهر ...

عزیزم اینکه وضع مالی پدرتون از همسرتون بالاتر هست سخت نیست براتون؟ چیزی بخواین همسرتون براتون میگیره؟

من خودم وضع همسرم و خانواده ش کمی از ما بهتره ولی بابای من خیلی دست و دل باز بود و اونا اینطور نیستن و خیلی اذیتم