2777
2789

پسره سال آخر پزشکی من سال آخر پرستاریم تو بیمارستان آشنا شدیم....

با هم قدم میزدیم تو حیاط ب خدا چشما داشت درمیومد بس ک زل میزدن ...به خدا پسره هم متوجه شد گفت نگاه چه حسودن😂😂

واقعا چرا؟ یعنی خیلی عجیبه؟ ما شیفت لانگ بودیم خسته بودیم رفتیم حیاط قدم بزنیم ولی نگاها جالب بود

شایدم لذت بردن از دیدن زوجی ک بهم میومدن

مگه هرکی نگاتون کنه حسوده؟

وااا منظورت چیه خانمم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا این عنوانتو که میبینم کهیر میزنم

باهاش ازدواج کن،دست از سرملت بردار،باور کن چیز عجیبی نیست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اصلا این عنوانتو که میبینم کهیر میزنمباهاش ازدواج کن،دست از سرملت بردار،باور کن چیز عجیبی نیست

داشتم سعی میکردم یه طوری که ناراحت نشه همینو بنویسم😂

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

وای خدا شما بازم اومدی با این رله به قول خودت پزشک،البته دانشجوی پزشکی،دیگه باید اگه راست میگه به ازدواج ختم بشه ها،

ولی دیگه پزشک از در و دیوارم می‌باره هر خونه‌ای ۴ تا داره انقدرم پز نداره،به جز برای شما،این شمایید که مردمو نگاه کردید نه اونا شما را ،چون هیچ وقت خودتو در حد یه پزشک نمی‌دونید

عزیز دلم تنها هشدارم اینه که خوب بشناسش. 

خیلی خوب!!

از دانشجو های پزشکی هیچ چیز بعید نیست :)

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

اسی

دوسِتان میگن ک شما خیلی راجب اون پسره تاپیک میزنی

منم بهت بگم ک 

چجوری بگی:ب شماها چه تاپیک خودمه دوستدارم بزنم

اذیتی نیا خانمم والا

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚