2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 272 پست
بحث خواهر شوهر متفاوته هر ماهی باشه دیوانس مال منم شهریوره دیوانس😁😁

ولی دوست خردادی هم داشتم همینطوری بودن کات کردم وآبان ماهیا هم اخلاقشون شبیه خردادی هاست

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دخترم آذری داداشم آذری هر دو مهربون هستن و هر دو به شدت شلخته ولی جاریم آذری هست خیلی بداخلاق هست

منم بی خیال و شلخته ام رک هم هستم ولی اصلا عصبی نیستم 

الحمدلله رب العالمین ...
من آبانم کلاآدمه سازشگریم

دقیقا منممم

بع شدت هم احساساتی ام

نمی دونم این ابان ماهیای بد کجان😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیا باهات رفیق شم نظرتو عوض کنم😂

🤣🤣🤣🤣 آبانی هستی دیدم 👌😅 شانس من ابانیا دور و برم همشون اخلاقش ن تند بود. البته دور از شما باشه❤️🌹

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
ای جان مهرماهی خیلی خوبن

مرسی عزیزم💖

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

از اسفندیا خوشم نمیاد 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

والا دقت نکردم جاریم خردادیه کلا میترکونمش ولی یه آبجی خردادی دارم خیلی دوسش دارمحالا نمیدونم دیگه😬 ...

عزیزم میشه از اخلاقیات دی ماهی ها بگی

رو چیا حساسن ، چ اخلاقایی دارن؟؟

دخترم دی ماهیه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
‌کلا زندگی با آبان ماهی ها خبلی سخته

هعی...

بیا ماچت کنم نظرت عوض شه😂😍

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

الهی خوبه که خودتونم میدونید💖

اخه مامانم هم خردادی همین طوره بچه خواهرم هم خردادی همین طوره واقعا مودی هستیم دست خودمون نیست ولی در کل مهربونیم ته دلمون هیچی نیست

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂