2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 10722 بازدید | 284 پست
چون شوهرت نمیتونه فراموش کنه زنه از شهر بره؟!؟!

ببین شوهر من موقعیتش حساسه کل شهر میشناسنش و این زن متوجه این موضوع نیست راحت واسه خودش میچرخه اینور و اونور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا همه شوهر منو محکوم میکنن و طرف زنه رو میگیرن انگار هیچکدوم دلخوشی از مردا ندارن یه بلای سرشون ا ...

اسی خانومه سه بار ازدواج کرده؟چرا؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببین شوهر من موقعیتش حساسه کل شهر میشناسنش و این زن متوجه این موضوع نیست راحت واسه خودش میچرخه اینور ...

چقد غیر منطقی هستی 

انگار شهر هرته ببخشیدا

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خب شوهر من یه مرده ذهن و روحش مریضه اون باید خودشو جمع کنه بهش پیام دادم گفتم از این شهر گورتو گم کن ...

چقدر بی فکر همچین کاری کردی

اگه ۱۸ سالت بود میگفتم بچه ای ولی ....

از ته دلم ناراحتم برات به خاطر این کاری که کردی

واکنش همسرت چی بود؟😟

یادم اومد همونی هستی. ک گفتی میخوای‌جداشی‌بابات نمیذاره. اما الان خودتم میگی‌دوسش دارم و پیگیرشی. . ...

آره ولی اگه بابام میذاشت پا میذاشتم رو دوست داشتنم جدا میشدم

چقدر بی فکر همچین کاری کردیاگه ۱۸ سالت بود میگفتم بچه ای ولی ....از ته دلم ناراحتم برات به خاطر این ...

حق داشتم اگه بره از این شهر و دور بشه شوهرمم دیگه بهش فکر نمیکنه 

خب شوهر من یه مرده ذهن و روحش مریضه اون باید خودشو جمع کنه بهش پیام دادم گفتم از این شهر گورتو گم کن ...

اونوقت این زنه شوهرم داره و همچین چیزی گفتی؟! خوبه نگفتی خودت گورتو گم کن ! اینم ک گفته خب حق داشته . 

اینا همه شوهر منو محکوم میکنن و طرف زنه رو میگیرن انگار هیچکدوم دلخوشی از مردا ندارن یه بلای سرشون ا ...

بله .چون زنه کاری‌نکرده.  اما خب شما‌نمیخوای بفهمی اینو. ناراحت نشیا‌ قصد توهین نداره کسی. 

parasoo1989@
نه بگو از اول تاپیک همه ری دن بهم تو هم سرش

نه عزیزم دور از جونت

قصد توهین بهتو ندارم عزیزم

از توصیفاتی که کردی مشخصه شوهرت از تو ناراحته

اینو باور کن دل شوهرت با اون زن نیست

اگه اون خانوم دلش با شوهر تو بود حتما باهاش ازدواج می‌کرد دلیلی نداشت جواب منفی بهش بده

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "