2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 40678 بازدید | 670 پست
کسر شان 🥺 منم همه خانواده پدریم ماشالله وضعشون توووپ بخدا زمین تا آسمون با ما فرق دارن واسه همین اص ...

دقیقاماهم یبارشوهرم اوایل ک ازدواج کرده بودیم گفت چراخانواده پدرت ماروتوهیچ مراسمشون دعوت نمیکنن منم مردم ازخجالت،یبارباوکلی اصرارهمسرمومجبورکردم بریم تهران خونه عموم انقدرخودشوخانوادش بهمون بی احترامی کردن شب نموندیم اومدیم بیرون،همسرم جایگاه اجتماعی خیلی خوبی داره خیلی بهش برخورد

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

پدرت همچنان معتاد؟چرا مادرت جدا نشدهمه چی ب شانس خیلی ها خانواده داغون داشتن و ازدواج های خیلی خوبی ...

مادرم بعدازازدواج من جداشدولی دیگه چ فایده الان ناراحتی اعصاب داره هزارویک جورمریضی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاماهم یبارشوهرم اوایل ک ازدواج کرده بودیم گفت چراخانواده پدرت ماروتوهیچ مراسمشون دعوت نمیکنن منم ...

خدا ازشون نگذره بسر آمده حکیم است. ، میدونم چی میگی میدونم چی کشیدی ، خدا روشکر که الان وضعیتت بهتره عزیزم 😍

خدا شاهده تو کل فامیل مادری و پدری دختری به قشنگی من نبود ولی هیچکسی پا پیش نمیزاشت وضعیتمون داغون ر ...

من هرجایی میرم محاله پیشنهاد ازدواج ندن ولی وقتی بعدش سوالاشونو میپرسن و میفهمن تعدادمون زیاده و هیچ کدوم ازدواج نکردیم .فرار میکنن .دیگه تصمیم گرفتم هرکی سوال کرد بهش بگم قصد ازدواج ندارم تا بیشترازین خوار و خفیف  نشدم

لایک نکنید .توروخدا 
پدرت همچنان معتاد؟چرا مادرت جدا نشدهمه چی ب شانس خیلی ها خانواده داغون داشتن و ازدواج های خیلی خوبی ...

پدرم کارتن خواب شده والان دیگه اصلاخبری ازش ندارم،فکرمیکنی خوشبخت میشن الان ازدیدکل فامیلم من خیلی خوشبختم همسرم تحصیل کردست، جایگاه اجتماعی خوب،خونه زندگی عالی ولی خب همش سرکوفت

یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...

دقیقا من عین تو بودم استاتر هرچی تاالان گفتی منم بودم تو خونه شوهرمم الان همینم

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

خانواده منم داشتن ولی برام خرج نمیکردن یعنی واسه بقیه آبجیام خرج میکردن ولی من نه انگار ااضافی بودم...

همون سالی یبارم نمیخریدن 

بزوررر و گریه و التماس اگه اونم میخریدن یا نه

خدا ازشون نگذره بسر آمده حکیم است. ، میدونم چی میگی میدونم چی کشیدی ، خدا روشکر که الان وضعیتت بهتره ...

ازمن ک دیگه گذشت امیدوارم آینده دخترم عالی بشه

اول زمستون برام چکمه خریدن ازین پلاستیکیا،من تا خرداد ک مدرسه ها تعطیل بشه تو اون گرما با چکمه رفتم ...

عزیزم من شصت پام همیشه از کفشم بیرون بود مدرسه یبتر میخاست کفش بدن بهم سایزم نبود

برنجو روغن هم مدرسه میدادن بهمون.

معلم کلاس دومم وقتی فهمید مامانم بچه زایمان کرده لباسای نوزادی بچه هاشو‌ اورد برام بردم خونه و... ....... شب چله مامانم یه دونه پرتقال توی لوله بخاری قایم کرده بود همونو اوردیم خوردیم ...چادرمو پشت و رو میکرد 

مانتو خالمو کلاس اول پوشیدم و .....بگم یا بسه😂😂

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
من مادرم تو خونه های مردم کار میکرد من و خواهر کوچیکمم صبحای زود بیدار میکرد با اتوبوس میرفتیم خونه ...

😭😭عزیزم انشالله خواهرت خوب میشه،قلبم درد گرفت

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

عزیزم یادمه تازه عروس بودم با خانوادم رفتیم مسافرت و خرید. موقع خرید بخاطر جیب همسرم که قناعتی کرده باشم دنبال لباس از دست فروش بودم بعد خرید ی روز که بین خانواده ها دعوا شد همونجا برادرم با لحن بد به همسرم گفت بی عرضه تو عرضه نداری زنت میره از دسد فروش لباس میگیره.  یگه هیج وقت باهاشون جایی نرفتم زندگیم پراز درده الانم باردارم و اون دردا امونمو بریده روزایی که تحقیر شدم و الان بدتر از همه چی همسرم داره برای برادرم کار میکنه و من شاهد اسن زندگی تلخ دیگه نمیخام نفس بکشم بدتر از الانم مگه هست