2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 60361 بازدید | 844 پست

عزیزم اکثر دهه  ۶۰ اینطور بودن چون بچه زیاد بود پدر مادرا واقعا نمیرسیدن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

تازه ازدواج کرده بودم ی بار با همسرم رفتیم ی پارک تو شهرمون ، بهم گفت اصلا تصورشم میکردی که ی روزی جلو پژو بشینی و بیایی اینجا تفریح کنی ؟؟؟؟ اولین بارمم بود رفته بودم اون مکان ، هیچی دیگه کوفتم شد ، اون روز چند تا عکسم انداختیم هنوز دارمشون ینی از عکسام هم غم میباره اگه از نداری و بدبختی خونه پدری بگم بخدا تا فردا باید بگم تمومی هم نداره جالبیش اینه الانم ادامه داره و اصلا این کابوس تمومی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه ازدواج کرده بودم ی بار با همسرم رفتیم ی پارک تو شهرمون ، بهم گفت اصلا تصورشم میکردی که ی روزی ج ...

ادم حتی اگه بایه آدم درست وحسابی هم ازدواج کنه همش براش میشه سرشکستگی

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

عزیزم اکثر دهه ۶۰ اینطور بودن چون بچه زیاد بود پدر مادرا واقعا نمیرسیدن

من متولددهه ی ۷۰وتک بچه،خداروشکرک تواون دوران زندگیمون متدرعقل کردوبچه زیادنیاورد،ک اگه میاوردبدبخت اضافه میکردبه جامعه 

توی دخترای فامیل ومحله و....ازهمه سرتربودم ولی بخاطرخانواده دربوداغونم هیچکس جلونمیومدیروزپسرهمسایمو ...

خدا شاهده تو کل فامیل مادری و پدری دختری به قشنگی من نبود ولی هیچکسی پا پیش نمیزاشت وضعیتمون داغون رو به فنا بود ، الانم هست بخدا خیلی وقتا میرم خونشون تا برمیگردم تپش قلب امونم نمیده از بس غصه نداریشونو میخورم

خدا شاهده تو کل فامیل مادری و پدری دختری به قشنگی من نبود ولی هیچکسی پا پیش نمیزاشت وضعیتمون داغون ر ...

من پسرعمم منومیخواست عمم ک برادرخودش بودراضی نشد،گفت توخانواده شوهرم برام کسرشان 

خدا شاهده تو کل فامیل مادری و پدری دختری به قشنگی من نبود ولی هیچکسی پا پیش نمیزاشت وضعیتمون داغون ر ...

منم یه چیزخوب میخورم انگارسم داره ازگلوم پایین میره وقتی فکر میکنم خانوادم ندارن ونمیتونن بخورن

من پسرعمم منومیخواست عمم ک برادرخودش بودراضی نشد،گفت توخانواده شوهرم برام کسرشان

کسر شان 🥺 منم همه خانواده پدریم ماشالله وضعشون توووپ بخدا زمین تا آسمون با ما فرق دارن واسه همین اصلا مارو از خودشون نمیدونن، چه دورهمی هایی که با هم میرن و از چشم مامانم پنهون میکنن اونم همش غصه میخوره

خیلی روزای بدی بود.خیلی امیدوارم هیچوقت دخترم تجربش نکنه،الان هرچی دخترم میخوادبراش میخرم شوهرم تعنه میزنه میگه تومیخوای عقده های خودتوجبران کنی

منم یه چیزخوب میخورم انگارسم داره ازگلوم پایین میره وقتی فکر میکنم خانوادم ندارن ونمیتونن بخورن

پدرت همچنان معتاد؟

چرا مادرت جدا نشد

همه چی ب شانس 

خیلی ها خانواده داغون داشتن و ازدواج های خیلی خوبی داشتن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اول زمستون برام چکمه خریدن ازین پلاستیکیا،من تا خرداد ک مدرسه ها تعطیل بشه تو اون گرما با چکمه رفتم مدرسه شلوارمو می‌کشیدم روش ک دیده نشه،😞😞

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،