سازسرنوشت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 18460 عنوان کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن 18426 بازدید | 464 پست از خاطرات بدتون بگین اونجایی که بخاطر بی پولی تحقیر شدین خودمم میگم دوستانی که از تاپیک خوششون نمیاد لطفا نمک رو زخم نپاشنمن یادمه سالی یه بار یه دست لباس مانتو شلوار روسری میخریدم، اکثرا لباسام کهنه بود ، لباس تو خونه هیچی نداشتم اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی ممنون پدرجان (: امروز | 00:30 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سازسرنوشت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 18460 دو تا تیشرت داشتم سالها میپوشیدم، سوراخ و بیرنگ و رو و کهنه کهنه بودن بخاطر همین هیچ جا مانتومو درنمیاوردم اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی ممنون پدرجان (:
سیمین_مینو عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 7341 ضعیف نبود اما خسیس بودفقط بفکر پسراش این بدتره که 💔 گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
سازسرنوشت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 18460 ضعیف نبود اما خسیس بودفقط بفکر پسراش اینم یه گرفتاریه عزیزم اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی ممنون پدرجان (:
سیمین_مینو عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 7341 دو تا تیشرت داشتم سالها میپوشیدم، سوراخ و بیرنگ و رو و کهنه کهنه بودن بخاطر همین هیچ جا مانتومو درنم ... الهی بمیرم.الان اوضاعت بهتر شده ایشالا؟ گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
khanoomiiiiiii عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 14552 ضعیف نبود اما خسیس بودفقط بفکر پسراش خانواده منم خسیس بودمدرسه صدامون میزد بهمون کفش کتانی سه خط افغانیا میپوشن میداد فک کن کلاس اول دبستان ک هیچی حالیم نبود🤕 تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷
شهرزاد_ن عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2370 والای نگو همیشه عقب بودیم الآنم هستیم با بدبختی ماشینمونو پراید کردیم اصلا ی وضعییی مجردم بخاطر همین خواستگار ندارم
سازسرنوشت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 18460 یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ،لبام و ناخنام از شدت سرما گبود بود اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی ممنون پدرجان (:
حانیههه۲۲ عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 1498 ۷ ۸سال پیش موقع کنکور حدود۵ هزارتومن جمع کرده بودم کتاب بخرم اونم یک دوماه تو مدرسه چیزی نخوردم که جمع شد چون بابام ورشکسته شده بودن رفتیم بیرون با خواهر متاهلم و دخترداییم بزور پولای منو خرج بستنی و اینا کردن و هردو منو خسیس خطاب کردن چون نمیدونستن در چه شرایطی هستم
سازسرنوشت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 18460 الهی بمیرم.الان اوضاعت بهتر شده ایشالا؟ اره خیلی فرق کرده عزیزم حداقل الان غصه لباس نمیخورم ولی اینقدر تحقیر شدم هیچی بهم نمیچسبه اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی ممنون پدرجان (:
سیمین_مینو عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 7341 اره خیلی فرق کرده عزیزم حداقل الان غصه لباس نمیخورم ولی اینقدر تحقیر شدم هیچی بهم نمیچسبه اگه بتونی فراموشش کنی اون روزها رو خیلی خوبه. لااقل الان میتونی از زندگی لذت ببری. گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟