2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 101337 بازدید | 1255 پست
یادمه یه مدت لباس عید نداشتم بپوشم با لباس مدرسه میرفتیم اینور اونور از خجالت آب میشدم دبیرستانی بود ...

آخ... آخ.... 💔منم با لباس مدرسه برمی داشت می برد عروسی یه گوشه میگفت بشین.... بعدم که میومدیم میگفت خاک تو سرت چرا خواستگاران از در و دیوار برات نمیریزن.... تو حتما بدی برای همون

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم کاش همه خاطره های بد رو یه روزی کامل از دلم و ذهنم پاک کنم

میدونی بیشتر ازچی استرس این تاپیک گرفتم اینکه بعدا یکی بیاد اینو بخونه وباهاشاذیتت کنه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

من اتفاقا ازدواجم کردم وضع بابام خوب بود

یعنی دیگه در برابر خانواده شوهرم ما پادشاهی میکردیم

اماااا بازم مادرشوهرم میگفت معلوم نیست دخترشون چشه ک راحت دادن بما!!!

یعنی غصه هیچی رو نخورید هرجور باشید بازم میخوان آدم رو تحقیر کنن ب پولداری و بی پولی نیست....

البته خودمم تو خانواده ای بزرگ شدم ک پسر دوست بودن ولی خب خانواده شوهرم ک ندونستن اینو

یه وعده بیشتر غذا نداشتیم...همیشه گشنه میرفتم مدرسه‌....تو مدرسه معلما ساندویچ میاوردن میفروختن‌.‌‌‌ ...

وای گفتی ساندویچ،بوووووی ساندویچ میومد،خیلی دوست داشتم بخرم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
کاش منم میتونستم خودمو ازین باتلاق بیرون بکشم ،کاش ازدواج نمیکردم خودکشی میکردم، بحدی ناامیدم تصورشو ...

عزیزم 😔 خیلییییییی کارش زشت و احمقانه تا حالا بهش گفتی حرفاش چقد حالتو بد میکنه یا فقط سکوت میکنی و میریزی تو خودت؟ 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
میدونی بیشتر ازچی استرس این تاپیک گرفتم اینکه بعدا یکی بیاد اینو بخونه وباهاشاذیتت کنه

یکی دیگه یعنی کی؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من تو خانواده ضعیف فرهنگی بزرگ شدم

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

مادرم زن به روزی نبود یادمه لباس کهنه این و اون رو می پوشیدم ما می تونستیم بهتر از این باشه زندگی مون اما نشد  تا می گفتم لباس میخوام یا دوستام چی دارن من ندارم شروع به جیغ و فریاد می‌کرد از کجا بیارم درصورتی که وضع دختر عموهایم مثل ما بود ولی اونا همیشه مرتب و تمیز می گشتن والا من یادمه اولین مانتویی که خریدم دانشجو بودم 

عروسی دعوت بودیم ما لباس نداشتیم که بریم 

ما ها اگه مادرمون سیاست داشت اگه لباس خوب می پوشیدیم اگه وضع خونه زندگیمون تو چشم بود حتما حتما موقعیت های بهتری برامون پیش می اومد 

من اتفاقا ازدواجم کردم وضع بابام خوب بودیعنی دیگه در برابر خانواده شوهرم ما پادشاهی میکردیماماااا با ...

وا چه عجیب و تو دهنی نخورده مادرشوهرت 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋