2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 116670 بازدید | 1460 پست
به منم میدادن ،از اون مدیر که منو صدا میکرد دفتر بهم چیز میز میداد متنفر بودم

من چرا همیشه دلم میخواست به منم بدن یادمه کفش ومانتو میاوردن پخش میکردن 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

دارم کامنتا رو میخونم حسرت میخورم شماها دردتون لباس بود من اینقدر دردام بزرگ بود که حتی دلم‌نمیخواد ...

دقیقا منم...همه چی داشتیم ولی....

هیییییییییی چی بگه آدم

هرکی درد خودش رو بزرگ تر میبینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی نیست بگه اوضاع مالی پدرم چه ربطی به من و زندگی مشترکم داره؟

دوست عزیز 

وقتی آدما بی رحم میشن همه چیزو بهم ربط میدن براشون فرق نمیکنه پدر باشه یا زن و بچه ش 

مادرم بخاطر نداری و بی پولی فوت شد پول نداشتم از شهر خودم برم اهواز مادرم ۶ ماه خونه خاله م بود همونجا هم فوت کرد همون روز عموم با اینکه میدونست مادرم فوت کرده نیومد بهم تسلیت بگه و کرایه بده تا برم خونه خاله م بی خیال پشتشو به من کرد و رفت 

آخرش یکی از دوستام پول داد گفت برو برس به خاک سپاری که متاسفانه وقتی رسیدم همه چیز تموم شده و حسرت به دل موندم که چرا نتونستم زودتر برسم اخ مادر😔😔😔😢😢😢

ما یه کمد داشتیم پرررر از لباس کهنه،پر پرا 

وقتی مهمون میخواست بیاد تا کمر می‌رفتیم توش دنبال لباس میگشتیم،من از اول دبستان تا پیش دانشگاهی مانتو مدرسه خواهرامو میپوشیدم،زمستونا همیشه آب پر کفشمون بود و واقعا هم فکر میکردم طبیعیش اینه،یه صبح پامیشدیم مامانم میگفت دیگه صبحونه نداریم باید نون با چایی شیرین بخوریم و و و و و

چقد بگم؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
گفتی خاستگار فکر کن فامیل ازم خاستگاری کزدن وسط حرفاش گفت تو تو شرایط بد و نداری بزرگ شدی توقعت بالا ...

ببین مغزت فقیر میشه،من الان با وجود اینکه پولم دارم ولی خیلی چیا رو نمیتونم بخرم،همش حساب کتاب میکنم و نمیتونم راحت خرج کنم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من یک دست لباس  داداشم برام خرید کت دامن بود۱۶ ۱۷ سالم   بود  اون موقع سالی یک بار می پوشیدمشون جای  نمیرفتیم اما خب  عید مهمان میومد باید لباسمون نو باشه  دیگه من برشون می داشتم دوسه روز اول عید می پوشیدم می رفت تا سال دیگه حرفم برای خیلی هاتون مثل غصه هست 

اون آخرا که مدرسه میرفتم حتی بابام پول نمی‌داد یه کافشن بخرم بپوشم تو برف با یه سویشرت خیلی نازک میر ...

من یه کاپشن داشتم اینقدر پاره پوره بود که مدرسه بهم یه پالتو داد😆هرچند خیلی گل گشاد بود نمیشد پوشیدش

ممطمئنی؟ بنظرت کسی اون فضاحت رو فراموش میکنه؟ من قدیم بدبخت و فقیر و بیچاره پر از رفتارای ضایع و سر ...

اعتماد بنفس نداری یه همسایه داریم خونشو با تیکه موزاییک وشیشه واهن جمع کردن ساختن دستشوییشون به حدی ضایع وکثیفه انگار مال صد سال پیشه لباسهاش که نگم ولی اونقدر دختررش پررو دهن پاره وگستاخن وپررر از اعتماد بنفس که حد نداره وقتی میگه خونمون تازه ساختهادم دهنش وا میمونه ولی بخدا جوزی باهشون رفتار میکنم انگار من از اونا ضعیف ترم البته دیزوزخیلی تو رو منو دخترام گستاخی کرد دلم ازشون پره 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

لباس و..... که مثل الان نبود دخترا چندتا کمد پرلباس داشته باشند و هرمناسبتی یه دست بپوشند، یک دست لباس مدرسه سورمه ای می‌خریدند تا دوسه سال همه جا همونو میپوشیدم. یادمه یکبار با منت یک جفت کفش پاشنه دارخرید برام  اونم خودش همه جا می پوشید و می‌گفت زشته دختر بپوشه 💔حرف زیاده.... 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...

عزیزم من یه بار کلاس پنجم بودم به یکی از دوستام که تو سرمای زمستون یه سویشزت نازک تنش بود گفتم وای سردت نمیشه من خیلی سرماییم اون گفت نه من گرماییم البته اون موقع من کوچیک بودم و عقلم نمیکشید که شاید طرف ندازه که بپوشه ولی الان خیلی ناراحتم که چرا اون موقع اینو بهش گفتم شاید واقعا پول کاپشن خریدن ندلشته حتما دلش شکسته ولی من اصلا نمیخواستم دلش بشکنم از رو تعجب گفتم

ما متوسط بودیم ولی سالی فقط دوبار لباس حق داشتیم بخریم بابام عید و پاییز یا زمستون پول میدادد میخریدم ولی باور کن دلم از الان خیلی خوشمزه بود با اینکه بابام وضع مالیش متوسط رو به پایین بود مثلا هیچ وقت پول آجیل عید نداشتیم مثلا من پیتزا آرزوم بود ولی بازم اون موقع بیشتر آرامش داشتم تا الان