2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 114330 بازدید | 1425 پست
قابل توجه اونایی که میگن بچه دار شین خدا روزیشو میده!مزخرف ترین جمله ای که وجود داره همینه.اگه پول ن ...

دقیقا بهشونم میگی ناراحت میشن فقط الکی میزان بدون پول آینده 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
من الان دبیرم رسمی هم هستم ولی یادمه بخاطر یک ماژیک فسفری چقدر گریه کردم الان دانش آموزان رنگ به رنگ ...

وای چقدر دلم با حرفتون گرفت

من کوچولو بودم ی مشکلی برامون پیش اومده بود ی مدت وضع جالبی نداشتیم تازه ازین بوت های دخترونه ی مدلای مختلف و رنگای متنوع مد شده بود همه دختر بچه ها پاشون میکردن منم انقدر دلم میخواست

اما اصلا به زبون نمیاوردم چون میدونستم اوضاع خوب نیست با اوج بچگی

رفتیم خونه مامان بزرگم دیدم یه بوت طلایی خوشگل  برام خریده بدون اینکه بدونه 

اون روز کل دنیارو دادن به من 

اونم دودستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اینا اصلا حالیشون نمیشه فقط بلدن بزائن جاریم ۲۹ سالشه دخترش ۹ سالشه مادر شوهرم دیروز همش میگفت ...

من چرا باید امضای تو رو بخونم آخه 

همینجوریش به همه ی وسایل و لباس های اضافی انقدر احساس دارم و میگم با اینا خاطره دارم دلم نمیاد دور بندازم.  حالا اینم اضافه شد که مورچه و مگس و پشه و....  تو خونه دیدم بهش حس دوستی پیدا کنم تا آخر عمر به خوبی و خوشی با هم زندگی کنیم😐

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
عزیزم مگه چند تا بچه بودید یا شغل بابات چی بود چون برای شما از همه بدتره بغض کردم برات

۶تا بچه از مادر خودم بودیم بابام تهران جوشکاری میکرد منتها دوماه کار می‌کرد چندماه بیکار بود گذشته از اون روش زندگی کردنم بلد نبودن 

وای من خیلی بچه بودم یه چیزایی از این فیلم تو ذهنمه همش دنبال اسم فیلم بودم یادت نیست چی بود اسمش ؟ ...

از سرزمین شمالی بود اره یادمه رفتن تو یه غذاخوری نودل خوردن بااون پول اونجا ک مادر بچها فوت میشه میخان از روستا برن توکیو واسه مراسم پدربچها پول نداره قرض میگیره بچهارو با هواپیما میفرسته ک بموقع برسن پول واسه بلیط خودش نمیمونه باقطار میره ۴صبح میرسه چقدر فامیل زنش مسخرش کردن ک فلانی بی عرضه وبیتفاوته از خجالتش میره تو آشپزخونه به بهونه کمک جوراباشم نوکش سوراخه چقدر دلم براش سوخت کل فیلم پراز این صحنه های درناکه خاهرم چندقسمتشو نگاه کرد حالش باشد ولی من خوشم میاد کاش بازپخش شه 

منم از بچگی نداری کشیدم وقتی دبیرستان میرفتم یکی از دوستام همیشه ساندویچ می‌خرید برام ولی من حتی یک بارم نتونستم مهمونش کنم وقتی دانشگاه می رفتم فقط کرایه داشتم آرزوم بود یک بار غذای دانشگاه بتونم بخورم هنوزم بعداز ۲۰سال حسرتش روی دلمه،😭

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
تازه ازدواج کرده بودم ی بار با همسرم رفتیم ی پارک تو شهرمون ، بهم گفت اصلا تصورشم میکردی که ی روزی ج ...

شوهر منم ازین حرفا زیاد میزنه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

شهری که ما هستیم بسیار سرده زمستون هاش

یه سال با یه سویشرت رفتم مدرسه

همه میپرسیدن سردت نیس 

میگفتم نه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...

💔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔