2777
2789
عنوان

شوهرم مخالف مهاجرتمونه بیاین بگم

334 بازدید | 28 پست

میگه الان که داریم تو یه شغلی پیشرفت میکنیم چرا بریم پولشم داریم که بمونیم و میگه اسم مهاجرتم نیار دیگه یهو مودی شد تغییر کرد اول میخواستیم بریم بخدا همین که کارامون رو روال قانونی پیشرفت و میخوایم بریم میگه نه مغازه داره و کارگاه ترشی سازی داریم میگه پول مهاجرتمون رو بدیم تو که خیاطی دوست داری کارگاه خیاطی هم برای تو چند نفر خیاطو بگیر تولیدی کوچیکی به اسم و جواز کسب خودت راه بنداز اینجوری هم کارتو که معلمی از دست نمیدی هم بجاش خودتم تولیدی داری و میتونی فرم مدرسه و لباس زنونه بدوزی کم کم مزون لباس عروس باز میکنی و شغلت گسترش پیدا میکنه حتی ممکن برند خودتم داشته باشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به هدف هرکسی داره دیگه

من با همسرم اول گفتم قصدم مهاجرته

اگه کارمون جور شه و نیاد خودم میرم

داره گولت میزنه هیچ کاری هم برات نمیکنهمردا یه مشت عوضین

بخدا میگه اگه بیخیال شی همین الان میتونیم بریم دنبال جواز و مغازه برات پیدا کنیم تولیدی دو سه نفره بزنی نمیترسم انجام نده اما خیلی دلم میخواد بریم از ایران

راست میگه از یه نظرایی ، قطعا از نظر مالی زندگیتون اونجا سخت تر از اینجا میشه . تنهایی و تفاوت فرهنگی و این چیزا هم هست 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

میدونی مهاجرت یعنی از صفر ساختن 

چندسالتونه ؟ چندسال طول کشید تا الان به درامد خوبی تو ایران برسید و راه کاسبی و یاد بگیرید ؟ 

میدونی با مهاجرت دوباره میری زیر صفر همه چیز از اول 

شاید ده سال طول بکشه زندگیتون بشع زندگی شما که بچه هم دارید کارتون سخت تره

بنظر من مهاجرت فقط برای افراد زیر بیست و پنج خوبه 

وقت دارن برای ساختن