2777
2789
عنوان

رانندگی در اتوبان

196 بازدید | 41 پست

دوستان به نظرتون منی که دست فرمونم خوبه با پژو نمیتونم رانندگی کنم؟

میگن شتابش زیاده 

چجوری یاد بگیرم تو اتوبان رانندگی کنم؟تو شهر اوکیم سرعت بالا یه خورده میترسم

هیچ ترسی نداره بابا.

من تازه گواهینامه گرفته بودم با پرشیا وسط اتوبان بودم🤣

حالا اگر استرس داری با لاین متوسط و کند شروع کن بعد برو لاین سرعت.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتوبان خیلی خیلی راحت تره . داخل شهر هر لحظه از کوچه و خیابون عابر پیاده و موتور میاد ولی اتوبان تکلیفت روشنه ففط اوایل توی لاین سبقت نرو اگر میری دیدی ماشین پشت سرته راه بده رد بشه وگرنه فحش خور داره 🤣

هیچ ترسی نداره بابا.من تازه گواهینامه گرفته بودم با پرشیا وسط اتوبان بودم🤣حالا اگر استرس داری با لا ...

جدی؟دمت گرم

بعد تنها میرفتی؟

من دوسالی هست دارم گواهینامه

از سرعت نمیترسم دوس دارم ولی چون ماشین نوعه میترسم یه جا بزنم 

به نظرت دید پرشیا اوکیه؟برا پارک کردن اذیت نمیشی

چقد وقت بعد اومدن گواهینامه اجازه رفتن تو جاده رو داری؟

از لحاظ قانونی میگی؟

مگه منع خاصی داره از لحاظ قانونی؟

ولی اگر منظورت اجازه خانواده ست من دو سال بعدش با دوستام رفتم مسافرت ، رانندگی کردم تو جاده.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

اتوبان خیلی خیلی راحت تره . داخل شهر هر لحظه از کوچه و خیابون عابر پیاده و موتور میاد ولی اتوبان تکل ...

اره به نظر خودمم اتوبان بهتره من عصابم خورد میشه شلوغ شه تو شهر

لاین سوم برم؟چن تا سرعته اون لاین

جدی؟دمت گرمبعد تنها میرفتی؟من دوسالی هست دارم گواهینامهاز سرعت نمیترسم دوس دارم ولی چون ماشین نوعه م ...

اره بابا تنها میرفتم .

اوو دو ساله گواهینامه گرفتی دخترر.

فقط اولش احتیاط کن لاین وسط برو ، بعد که حرفه ای شدی بنداز لاین سرعت قشنگ.

ببین همه چیز پرشیا اوکیه فقط واسه پارک کردن من هنوز که هنوزه دهنم مورد عنایت قرار میگیره🤣

آخه یکم ماشین بد قواره ایه ظاهرش شبیه ذوزنقه ست ، بعد باید یکم فضای جای پارک زیاد باشه که بتونی خوب پارک کنی.

بابام اخه من تا الان با پراید رانندگی کردم بعد اون فرمونش خشکه هیدرولیک نی مثه پارس

زیاد فرق نمیکنه با پرابد

فقط تو سرعت بالا باید کمی مواظب فرمون باشی

اقا هستم . راننده پروفایلم