2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 14617 بازدید | 538 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو یکی از تاپیک هام میگی کی؟

یا توی خصوصی

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

شما برای خودت متاسف باش چروک نشه پوستت

بیشتر از پوستم نگران ادب خودم هستم همیشه 

حیف وقت تایپ واقعا 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

عزیزم تو یکی از تاپیک هام میگی کی؟یا توی خصوصی

خود یارو اومد اسم خودش گفت

تو هنوز اندر خم یه کوچه ای

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

الان یعنی اینا با مصی ان؟چقد حسود تو سایت ریخته ندیده ها برین اینستا ببینید چ خبره زورتون ب اونا نمی ...

اره 

من ۱ ساله تاپیکای مصی رو دنبال میکنم هیچوقت حس نکردم پز میده همیشه انرژی مثبته 

همه باید زندگیشون پر مشکل باشه تا اینا خیالشون راحت شه//:

اخ اخ حرفو بزار زمین صاحبش برمیداره😂اصلا من مخاطبم اسی بود تو کی هستی اصلا

بابا اینقدر طرفداری عقده ای های سایتو نکنین توروخدا یه آدم دروغگو بیشتر نیست من بخودم ثابت شده ینی ببین واقعا دروغگوعه کاری به این تاپیک ندارم ولی بخودم دروغ گفت از اونجا ازش بدم و اومد فهمیدم کلی کاربر دیگه هم راجب دروغاش فهمیدن اینقدر یه شخصی که نمیشناسیدو ازش خدا نسازید

متاهل🩷🍃
همینکه قبل هرتاپیکش ۲۸جمله تایپ میکنه ک قصدم پز دادن نیست ینی دقیقا قصد و هدفش همینه😃کار ب انرژیش ن ...

دقیقا از موقعی که یادمه میگه من میخوام برم از این سایت باز فرداش تاپیک میزنه عکسارو رگباری میفرسته😂