2777
2789

اینکاربر بیشتر تاپیکاش به اسم انرژی مثبتو حسو حال خوب( ک کلیم طرفدار داره تو سایت)  همیشه  تاپیک از تیپو استایلو   محیط دورش میزاره 

بنظرم که اینکاربر بیشتر سعی داره پز زندگیشو  بده یا که سعی داره خودشو نشون بده به همه 

یجورایی شاید حتی خودشو ندونه ولی بنظرم که بیشتر قصدش اینه

چون انرژی مثبتو حال خوبو میشه با چیزای دیگه ام انتقال داد 

ولی سطح زندگیه این کاربر و عکسایی ک میزاره و چیزایی ک میگ  جوری نیست ک همه بتونن این زندگیو داشته باشن و جوری نیست ک نشه بهش حسودی کرد و اتفاقا برعکس انرژی مثبت به خیلیا حس از خود متنفریو حال خرابو حسادت میده چون اون سطح از زندگیو ندارنو نمیتونن داشته باشن بخاطر مشکلات مالی....(:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مید‌ونم کیو میگی

شیر کردن این چیزا خیلی هم قشنگه

ادمی که بخواد حالش بد شه کلا نباید زندگی کنه که

یه پورش تو خیابون ببینه چی پس

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نمیخواد بگی کیه فقط آیدیشو بده خودمون میفهمیم

🤣🤣🤣

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
مید‌ونم کیو میگیشیر کردن این چیزا خیلی هم قشنگهادمی که بخواد حالش بد شه کلا نباید زندگی کنه کهیه پور ...

ربطی به پورش تو خیابون نداره

تو خیابونو تو اطراف خیلی چیزا میبنیی ولی تو محیطی ک یسری ادم تبادل نظر میکنن ینفر بیاد سطح زندگیشو بکنه تو چشم مردم یجوریه

مید‌ونم کیو میگیشیر کردن این چیزا خیلی هم قشنگهادمی که بخواد حالش بد شه کلا نباید زندگی کنه کهیه پور ...

و اینک تویی ک زندگیت خوبه ازین حرفا نزن از توام خبر دارم...

من از وایبی که کاربرا بهم میدن میتونم بفهمم قصدش پزه یانه

مثلا کاربر نسترین۲۰۲۳ قشنگ معلومه قصدش پز نیست و ادم خوبیه

ولی این شخص که میگی دقیقا به منم همین حسو میده ولی چیزی نمیگم ولش