2777
2789
عنوان

درد تخمک گذاری

78 بازدید | 8 پست

سلام..شماهم روز تخمک گذاری یعنی همون روز14سیکل،پهلوی راست یا چپتون درد میکنه شدید؟؟هرماه یک روز درد دارم شدید..طبیعیه؟ با قرص خوب نمیشه دردش..

خدایا شکرت🌹🌹🌹

دردش دارم ولی قابل تحمل

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه پس طبیعیه برای منم؟من نمیتونم راه برم.میخوابم دردش کمتره..راه میرم درد میکنه

اوچقدر ران پام درد میگیره دوس دارم یه وزنه سنگین بزارم روش ....نمیدونم چه جوری بگم انگار ضعف میره ....دقیقا وسط دوره اونم چند روز ....در صورتی که یک هفته مونده به قاعدگی تا بعد از اتمام قاعدگی دردی ندارم ...نمیدونم چرا وسط دوره این درد اومده سراغم چند ماهه