2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 18288 بازدید | 538 پست
اگه کاربر معصومه رو میگی که بهت بگم که سخت در اشتباهی خیلی هم کاربر خوبیه ‌همیشه سؤالای بقیه رو با م ...

خب سوالای ک گوگلم جوابشو داره رو اگه با مهربونی جواب نمیداد کی الان میخاست طرفداریشو کنه🤔عمه ی من🤔؟الان بحث پز دادنشه واسه این جی داری بگی؟؟شما حتی متوجه پز دادنشم نمیشین انقد گندش کردین ک جشماتون کلا بسته شده

ببین من تو این سایت اصلا کسی و دنبال نمیکنم ینی اصلا تو فاز کاربرا نیستم و از هر کسی خوشم نمیاد 

اما کاربر مصی و تو زندگی روزمره ام تو ذهنم هست 

با هیچ کاربری کار نداره اهل حواشی و حاشیه نیست 

کمم میاد سایت 

هر کس سبک تاپیک هاش یه جوره بالاخره ما یه عالمه انسان با هر قشر و زبون و عقاید داریم 

ولی من خودم بشخصه با اینکه اینجا کسی و دنبال نمیکنم از اون کاربر مصی خوشم میاد 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خود یارو اومد اسم خودش گفتتو هنوز اندر خم یه کوچه ای

کی ؟😅

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

@niniyar_5    

سلام عزیزم وقتتون بخیر

عزیزم ایشون درباره‌ی ی کاربر تاپیک زده و بد گفته و...

به چندتا از کاربرا هم تو تاپیکاشون نام برده اون فرد هم تو تاپیکشون بوده و همه چی مشخص شده

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

سایت ۴_۵تا کاربر پزو داره ذهنم سمت همشون رفت اول اسمشو بگو فقط😂

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

من کلا قصد داشتم تعلیق دائم کنمبرمبا دیدن این تاپیک و حجم نفرت و مسمومیت این فضا نظرم قطعی شد

عزیزدلم...من شما رو خیلی دوست دارم...از شما بزرگترم ۳۲ سالمه دانشجوی ارشدم..شاید این قسمت از امضات منو خیلی تغییر داد...نماد من پروانه س به منظور رشد و تغییر مثبت..اینو همه جا نوشتم جلو چشمم باشه..