2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا رسیدگی کن

201 بازدید | 31 پست

@iuu    

این کاربری قبلیمه. به ناحقی تعلیق شدم.🥲میشه برش گردونید امکانش هست؟ بخدا بدون هیچ تقصیری تعلیق شدم فقط بخاطر یه بحث کوچیک که اون کاربر تعلیق نشد. این انصاف نیست.. خواهشا میتونید برش گردونید لطفا؟

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

سلام

پایین صفحه تماس با ما

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اخطار چه رنگی دادن؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکی.. سر هر چیز کوچیکی میزنن تعلیق میکنن این چه وضعشه

به خاطر همین برنمی گردونن چون به درخواست خودتون نبوده.

🟦 حالا باز با همون تماس با ما حرف بزنین 

یا

🟪 فردا با  niniyar_3

سلام.عزیزم بازگشت کاربری با من نیست.باید به تماس با ما پیام بدید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
به خاطر همین برنمی گردونن چون به درخواست خودتون نبوده.🟦 حالا باز با همون تماس با ما حرف بزنین یا🟪 ...

نی نی یار ۳ تو شخصی پیام بدم یا تگ کنم؟ مگه جواب میدن اصلا

نی نی یار ۳ تو شخصی پیام بدم یا تگ کنم؟ مگه جواب میدن اصلا

فردا شخصی

آره معمولا پیام ها رو جواب میدن. حالا اگر جواب ندادن تگ کنین بگین خصوصی پیام دادین.

سلام.عزیزم بازگشت کاربری با من نیست.باید به تماس با ما پیام بدید

سلام.. دقیقا یه ماه قبل با تماس با ما پیام دادم گفتن رسیدگی میشه اما نکردن

الانم باز پیام دادم. ولی رسیدگی نمیکنن انگار

تعلیق مشکی امکانش نیس برگرده؟

تعلیق مشکی امکان برگشتنش هست؟🥲

آره

بعضی موارد استثنا هم دیدم داشتیم.