2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 18264 بازدید | 538 پست
اره منم دیدم خیلیییی دیدم همین چند شب پیش تاپیک عکس بود عکس خودشه گذاشته بود یه یکی نوشته بود خوش به ...

من اون کامنت رو گذاشتم اما راضی نیستم اینجوری طرف رو خرد کنن با الفاظ زشتشون 

من اگر بهش غبطه خوردم خیلی جاها هم ازش ایده گرفتم راهنمایی گرفتم و مثل ادم جوابم داد نه این بچه مچه های اب زیرکاه سایت 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه کاربر معصومه رو میگی که بهت بگم که سخت در اشتباهی 

خیلی هم کاربر خوبیه ‌همیشه سؤالای بقیه رو با مهربونی جواب میده 

وقتی عکس میزاره حتی اگه یک نفر هم بگه بزار بازم به احترامش میزاره درکل من خیلی دوستش دارم❤️

بچه هایی ک پشتمو داشتین دمتون خیلیی گرمه ماچ به کله همتونن عشق منید من دارم تند تند کامنتارو میخونم چون هر لحظه ممکنه بخاطر گفتن حقیقت بترکیم برا همون نمیتونم جواب بدم وگزنه دارم میخونمو عشق میکنم♥️♥️

اره منم دیدم خیلیییی دیدم همین چند شب پیش تاپیک عکس بود عکس خودشه گذاشته بود یه یکی نوشته بود خوش به ...

شاید اکانت فیک باشن وگرنه منظر جالبی نداره این مدل رفتار

برا شخص بنده عجیبه

ولی من از مصی چیز بدی ندیدم  خیلی راهنمایی های مفیدی میکنه واسه روتین پوستیو اینا  اینکه میگین حالا بعضیا ندارن چه ربطی داره اینستا تلگرام همه جا پره با آدمای صدبرابر پولدارتر و خوشگل ترو...کسی که بخواد واسه این چیزا غبطه بخوره باید کلا فضای مجازی رو بذاره کنار

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

ارع بابا ماهم عر عر

من تو ی تاپیک گفتم این فیکه شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم ۵۰تا اعلان دارم😑ریخته بودن سرم اومدم بخونم جواب بدم دیدم تاپیک ترکیده ولی هرکی ک رپیلای کرده بود ماله کشای همین کاربر بودن