2777
2789
عنوان

پزشکی یا مهندسی؟!

231 بازدید | 15 پست

من تا آخر تابستون دیپلممو میگیرم رشته‌ی خودم تجربی هست 

بین اینکه کنکور تجربی شرکت کنم یا ریاضی دو دلم

کلا پزشکی که نمیخوام برم چون دوران تحصیلیش طولانیه و منم اونقدر به این شغل علاقه ندارم

از دندان‌پزشکی خوشم میاد این برام جالبه 

از رشته‌های مهندسی هم از کامپیوتر خوشم میاد 

تا اونجایی که من میدونم شرایط مهاجرتی واسه کامپیوتر بهتره 

نظر شما چیه مهندسی یا پزشکی و دندون؟ 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر سه تاش به شدت رشته های سختی برای قبول شدنن

ولی پزشکی و دندون رو اوکیه اگر حتی دانشگاه های رنک سه باشی ولی کامپیوتر حتما باید رنک یک باشی

باید ببینی کدوم روحیت بیشتر میخوره

من تجربی بودم خواهرم ریاضیه

من پزشکی میخوام خواهرم کامپیوتر

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
حالا فعلا قبول شو 

اصلا میدونی کنکور چجوریه؟ من قبل از اینکه بخوام کنکور بدم و قبول شم باید تصمیم بگیرم واسه کدوم رشته کنکور بدم😐🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دندون  مهندسی معماری ، مشروط به اینکه نرم افزار خیلی خوب یاد بگیری

نه نمیخوام برم سمت معماری

اگه بخوام برم سمت مهندسی ترجیحم کامپیوتر هست

هر سه تاش به شدت رشته های سختی برای قبول شدنن ولی پزشکی و دندون رو اوکیه اگر حتی دانشگاه های رنک سه ...

الان اصلا روحیه مدنظرم نیست 

بیشتر آینده شغلی و بازارکار و شرایط مهاجرتی مدنظرمه

اصلا میدونی کنکور چجوریه؟ من قبل از اینکه بخوام کنکور بدم و قبول شم باید تصمیم بگیرم واسه کدوم رشته ...

عزیزم منظورم اینه که اول یه امتحانی بکن ببین در اون حد رتبه ات خوبه که پزشکی قبول بشی وگرنه مهندسی رفتن که کاری نداره .اول تجربی شرکت کن اگه قبول بشی که دندان از همش بهتره 

الان اصلا روحیه مدنظرم نیست  بیشتر آینده شغلی و بازارکار و شرایط مهاجرتی مدنظرمه

شرایط مهاجرتی پزشکی و دندون که داغونه

بازار کار پزشکی و دندون صد در صد بهتره

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
عزیزم منظورم اینه که اول یه امتحانی بکن ببین در اون حد رتبه ات خوبه که پزشکی قبول بشی وگرنه مهندسی ر ...

من زمانمو مفت از دست بدم که امتحان کنم ببینم اصلا فلان رشته قبول میشم یا نه اره منطقیه 

من از خودم مطمئنم که هردوی اینا رو میتونم بیارم 

سلام منم دقیقا تو همین شرایط قرار دارم حالا که شما این راهو رفتید به نظرتون کدوم یکی رو انتخاب کنم : ...

من انتخابم کامپیوتر بود

به علوم پزشکی علاقه‌ی آنچنان خاص نداشتم یعنی اینجوری نبود رویام باشه دیدم خیلی هم روحیاتم باهاش سازگار نیست رقابت کنکورش هم زیاده بیخیالش شدم 

شما ببین کدوم برات بهتره

من انتخابم کامپیوتر بودبه علوم پزشکی علاقه‌ی آنچنان خاص نداشتم یعنی اینجوری نبود رویام باشه دیدم خیل ...

میشه ایدی تلگرام بدید در این رابطه ازتون کمک بگیرم؟ منم خیلی به کامپیوتر علاقه دارم ولی گیر کردم نمیتونم انتخاب کنم