2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 17248 بازدید | 538 پست
تاپیک ۳۳ صحفه بدگویی از کاربر معصومه جلو رفتهکجایین شما؟مگه تاپیک راجب کاربرای دیگه ممنوع نبود؟@nini ...

شیفت ۵ هست عزیزم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سایت ۴_۵تا کاربر پزو داره ذهنم سمت همشون رفت اول اسمشو بگو فقط😂

خودش اومد نبودییی😂

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

من تو ی تاپیک گفتم این فیکه شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم ۵۰تا اعلان دارم😑ریخته بودن سرم اومدم بخون ...

خیلی برام جالبه که شما همه رو فیک خطاب میکنی 

اولین بارت هم نیس از عکس پروفایلتون یادم موندین 

این سومی یا چهارمین باره که بقیه رو تخریب میکنین در حالی که خودتون خیلی وایب منفی میدین

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
مشخصه کی عقده ای وحسوده

ارع من حسود و عقده ای حداقل بهتر از اینه دستمال دستم باشه 

کاربری فیکته؟!

یا دوستاشی؟

یبار بابت دروغ گفتنش خودم مچشو گرفتم الانم اینجا دیدم خیلی از کاربرا راجب دروغگو بودنش دارن میگن وگرنه من کار با کامنتایی که گفتن پز میده ندارم بحثم دروغ گفتنشه😂

کجای این به حسودی و عقده ای بودن ربط داره؟

متاهل🩷🍃