2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 145825 بازدید | 775 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری به نظر میاد همسرت وضعیت مالی خوبی دارهتا هنوز امید داره به برگشتت راضیش کن برید مشاوره شاید ...

عزیزم طرف معتاده دیگه راه برگشت نیس ...همه جی هم مصرف میکنه هرجقدم ایشون رفتارش درست نباشه اون مرد مریضه ومعتاده دیگه این زندگی صفحش بستس والا یه روزی میکشه زن وبجشو چون توهم میزنه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
دقیقا میخام اینجا بمونم تا خودشون خسته بشن و طلاقمو بگیرن

کار خوبی میکنی برو رو مخ داداشت و مامانت هی براشون تعریف کن وقتی میکشه کلی حرفه‌ای زشت و تهمت میزنه و بدترین کتک هارو بهت میزنه 

بهشون بگو قراره جنازم بیاد تا دلتون برام بسوزه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
عزیزم الان من یه سال و خورده ای دارم زندگی میکنم همچنان در حال جنگم با بابای خودم چون از من کینه گرف ...

درست ننیشه مال شما درست شد چون معتاد نبود همسر ایشون معتاده به انواع اقسام مواد به کردن هم نمیگیره معتاده تا ترک کنه پس احتمال اسیب بیشتر به زن وبچش زیاده اگه برگرده 

خب اسی یبار که رو فاز خوبه داره منت کشی میکنه ببر محضر حق طلاق و حضانت بگیر یه چیزیم به اسمت کن اینج ...

معتاده میزنه میکشه

نپوشیدم ولی هزارنفرو دیدم با س چارتا بچه ازین شرایطا فرار کردن مگ دنیا چن روزه ک بخاد واسه یه بچه خو ...

یعنی بچه هیچ خودش مهمه باید شرایط رو فراهم کنه با بجه نجات بده خودشونو یعنی چی بچه چیه...

گفتم باید ترک کنی میگ معتاد نبستم گفتم اگ مطمئنی ک تکرار نمبشه باید دکتری بری یه خونه بخری بنامم کنی ...

همون حق طلاق و حضانت نگیری نرو ها 

اول میگه بیا بعدا به نامت میزنم فریبت میده

معتاده میزنه میکشه

اینارو ازش بگیره بعدش باهاش نره چون انگار شوهرش پولداره و وقتی پول داشته باشی راحت میتونی کاری کنی زن نتونه حق و حقوقش رو بگیره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خاک تو سر بابات ، دخترشو داده دست یه معتاد روانی هنوز دلش نمیخواد طلاق بگیری

همه باباها خوب نیستن‌.بابای من با وضعیت مالی خوب ک داره ب من یه جهاز نداد.ولی راحت ب پسراش میده.اصلا براش مهم نیس با چ وسیله ای زندگی کنم.براش مهم نیس پسر مردم چ سرکوفتی میزنه ک بهت ارزش قائل نیستن و جهاز ندادن.مادرمم از اون بدتر.سخته خانواده اینجوری ولت کنن و براشون مهم نباشی 

یک بار تو دعوا همسرم ب خاطر مادرش موهای منو با ناشین زد و من هنوز بعد اون اتفاق نتونستم شوهرم رو ب ...

😔😔😭چقدر ما زنها صبور و مظلومیم بخدا 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️