2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 175070 بازدید | 948 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم اینجوریه ،منتها از نظر جنس مخالف نه ،تمام هست و نیستش مادرش و خانوادشه هروز باید گوشیمو بگر ...

عه

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

عزیزم‌نرو تا ادم بفرسته دنبالت کاغذ هم بنویس خونه بزن به نامت طلا هم بخر و بنویس درصورت کتک خوردن ازش حق طلاق داشته باشی برو تا پشتوانه داشته باشی وقت طلاق پدرت شاید بعدا نباشه با شرط و شروط برو که خاستی طلاق بگیری دستت به یه جا بند باشه یه فلشی چیزی هم جور کن روش مدرک بریز که بعدا یهو گوشیو نگیره و‌رو گوشی باشه

اینارو ازش بگیره بعدش باهاش نره چون انگار شوهرش پولداره و وقتی پول داشته باشی راحت میتونی کاری کنی ز ...

پولدار نیس عزیزم ادم معتاد مگه پولدار میتونه باشه دود میکنه میره هوا کار هم نمیکنه ...از پدرش ارث داره اونو نیگه بفروشه بده من...درصم خواهراش افریته هستن نمیزارن بده

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

خدایا 😐

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
همون صفحه اولو خوندم مردای پارانوئیدی ۱.خانواده شکاک دارن ۲.تو خانواده شون پدرو مادر یکیشون خیانت کا ...

اره

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

با اجازه اسی 

سلام عزیزان برید  داخل بازار وبرنامه ی میلی گلد وصل کنید وعضو بشیذ وقتی شماره تون میزنید پایین ش کددعوت منو رو بزنید تا به هردومون پول بده وهمون موقعه میتونیم برداشت کنیم وقتی عضوشدید  برید داخل پروفایل اونجا که نوشته دعوت از دوستان  برید پایین یه کادری هس اونجا دوباره کد دعوت منو بزنید تا به هردومون پوله بده وبنفع هردومونه اینم کد من

milli-6u7qi

اینم مجوزهای برنامه س معتبره نگاه کنید

https://milli.gold/main/license/

اسی قربونت برم جدا شو ترو خدا جدا شو منم تو بچگی از این بدتر دیدم دعواهای پدر مادرممو همیشه دعا میکردم ک جدا بشن ولی مامانمو نزاشتن جدا بشه و الان یه روانی ام بخدا زره ایی اعصاب ندارم عین سگ میمونم به فکر بچت باش ترو خدا