2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 175167 بازدید | 948 پست
دختر ناز برنگردتا اینجا مقاوت کردی خدا کمکت کنهبزرگتر ها همیشه هم عاقل تر نیستنپدرت هنوز نمیدونه چطو ...

مرسی برای دلگرمیت🥺🥺🥺

تا میتونم مقاومت میکنم

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه دختر دارم با شوهر عصبی بی شرف ولی خانوادم پستم نیستن واسه طلاق میفهممت

چند سالته؟!در امد نداری؟

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

با یه ترفند طلاها پس بگیر....سریع پس بگیرتا آبشون نکرده.... شما که مشکل داشتین بایداز قبل طلاها میدادین مادرتون براتون نگه داری کنه.. 

چرا این همه مدرک از بین بردین.، (براطلاق نمیگم) برا اینکه این آقا باید حق زدن نداشته.،باید کاریش میکردی که نزنت...باید تعهد  بدن که از اینکارا دیگه نکنن.، حق طلاق براحضانت تمام بچه بگیر،....

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
با یه ترفند طلاها پس بگیر....سریع پس بگیرتا آبشون نکرده.... شما که مشکل داشتین بایداز قبل طلاها میدا ...

تعهد در کلانتری(دست نوشته به درد نمیخوره). 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

اینجوری به نظر میاد همسرت وضعیت مالی خوبی داره

تا هنوز امید داره به برگشتت راضیش کن برید مشاوره شاید بتونید نشکلتونو حل کنید 

کار شوهرتون بد بوده کار خانواده اش بدتر

اما شمام لجبازین 10 سال با اینا زندگی کردین دیگه باید ی چیزایی رو بدونی و متوجه شده باشی

بنظرم شمام رفتارت خالی از ایراد نبوده، شما ک میدونی همسرت شکاکه کلا اینستا نداشته باش چی میشه!! همه این دردسرها از بدلی اونه ک آتو رو خودت دادی بهش 

اگر مستقل بودی حتما میگفتم طلاق بگیر ولی شما اینجوری ک گفتی نتونستی حتی بابات رو قانع کنی 

با اجازه اسی

سلام عزیزان  برید  داخل بازار وبرنامه ی میلی گلد وصل کنید وعضو بشیذ وقتی شماره تون میزنید پایین ش کد دعوت منو رو بزنید تا به هردومون پول بده وهمون موقعه میتونیم برداشت کنیم وقتی عضوشدید  برید داخل پروفایل اونجا که نوشته دعوت از دوستان  برید پایین یه کادری هس اونجا دوباره کد دعوت. منو بزنید تا به هردومون پوله بده وبنفع هردومونه اینم

کد من  milli-6u7qi

اینم مجوزهای برنامه س معتبره نگاه کنید

https://milli.gold/main/license/

توهم همینجوری نشسته بودی؟یا خدا چه بد

چی میتونم بگم تا قبلش دعوا بود با این حرکتش یهو هر دومون اروم شدیم.خودشم فهمید چ غلطی کرده.من اگه بخام تمام ظلمهای همسرمو بندیسم میشه ی شاهنامه. اما وقتی اسی اینو گفت  دوباره اون لحظه اومدجلو چشمام

خدا لعنتش کنه.. یه عمر با خون دل بچه بزرگ کنی یه دسته گل تحویل جامعه بدی بعد پسر روانی مردم اینطور ب ...

آره بخدا یعنی چی..بخدا ۱۴ ساله ا دواج کردم شوهرم تا الان نگفته بده گوشیتو چک کنم.. پسر خاله و پسر دایی و ... فالو م میکنن بنده خدا میگه سلام منو برسون.. آخه وقتی کسی خودش مشکل داره همه رو مثل خودش میبینه وقتی ریگی به کفش آدم نباشه فقط یه مرد که چه عرض کنم یه نامرد زن و بچه اش رو آزار میده..

دقیقا همین طوره😢

منم صددرصد پدرت رو مقصر میدونم .خیلی حرص خوردم از رفتارش .باید همون روز اول شما رو میبرد پزشکی قانونی و یه پرونده علیه شوهرت درست می کرد...تو رو خدا دیگه تو اون خونه برنگرد .جدا شو و بچه رو هم پیش خودت نگه دار

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

سلام عزیزم خوبی ببین سرنوشت تو شثت درصد شبیه منه با این تفاوت ک شوهرم معتاد نیست 

منم یه دعوای بزرگ با شوهرم کردم خواهراش کتک کاری کردن به من بی احترامی کردم شوهرم یه کارایی کرد ک ترجیح میدم اصلا نگم چون باعث تپش قلبم میشه 

بهت میگم اون زمان پدر من همیشه میگفت کوتاه بیا یا وقتی خونش بودم با من بد رفتاری میکرد تا خودم از زندگی خسته بشم برگردم سر زندگیم همیشه میگفت همه همینجورین  هعی خدا جون چه روزایی گذشت 

تا اینک خدا لطف کرد تمام فامیل توسر بابام میکوبیدن عینا بهش میگفتن بی غیرت اخه شوهرم میشد پسر عموم و بابام میگفت من داداشمو به بچم نمیدم به خاطر دختر هیچوقت دل برادرمو بد نمیکنم شد ک شد زندگی همینه 

همه اشنا ها دست به دست هم دادن همه به من راهکار دادم اولین کار رفتم شکایت کردم برای نفقه و تینک بچه هارو پل کرده بعدش انداختمش زندان بعدش بابام عین هفت پشت غریبه هفت پشت دشمن عصبانب شده بود دنبال بهانه برای دعوا میگشت هر روز پیغام برای عموم میفرستاد ک بخدا من خبر نداشتم فک کن شوهرم چند سال ول کرده بود اصلا عین خیالش نبود بعد ک من شکایت مرده بودم نا احت شده بود ک تو عابروی منو بردی 

بماند ک چه رفتارهای زشتی بابت حق خودم با من داشت 

بعد شکایت خانواده عموم شعله  وحشی گری شون خاموش شد اروم شدن وتازه به فکر افتادن  پدرم هر روز میومد  دادو بیداد راه مینداخت تحقیرم میکرد تهدیدم میکرد تا از حقم بگذرم  برم شکایتمو پس لگیرم