2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 175557 بازدید | 948 پست
اینجور آدمها خودشون از همه کثیف تر و خیانتکارترن

دقیقا همینه ک منو میسوزونه 

ما ی همسایه داریم دختره انقدر نجیب و خانوم گیر شوهر شکاک افتاده بود شوهره الان خوب شده ول ت ی مراسم دیدیمش سلام علیک کردیم انگار با چشاش داشت مارو میخورد🙄🙄🙄🙄

🚬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خانوادت خوبن نه همسرت. من اگه جات بودم از دست جفتشون فرار میکردم.چطور یه همسر انقدر بی غیرت و بی شرف میشه که دست روی زنش بلند کنه؟ و چطور یه پدر بی عیرت تر و بی شرف تر میشه که ببینه و اون مردو جرش نده و نذاره طلاق بگیری.

ینی نرفتی به خاطر کتکاش پزشکی قانونی؟اصلا شکایت نمیکردی میرفتی پزشکی قانونی مدرک داشتی دیگه.بعدم اون که معتاده دست بزن داره وقتی مدرک داشته باشی راحت طلاق میگیری الان مثلا با همچین آدمی به کجا میخوای برسی که منتظری و دست دست میکنی؟

بازم خونه بابات باشی و طلاق گرفته باشی بهتره.اون سفیدایی که میگی شیشه اس.کسی هم که شیشه میکشه امیدی به ترک و درمانش نباید داشته باشی چون خیلی سخته.بچتو هم اذیت میکنه این ادم چون اصن دست خودش نیست.نجات بده خودتو از دست این مرد

اسی جون خواهرم قشنگم دلت برا بچه ات بسوزه ترو خدا کم نیار و جدا شو اگه امروز تو کتک خوردی تمام این کتک ها رو فردا بچه ات قراره از این مرد بخوره مطمئن باش دخترت رو هم انقدر میزنه تا دیوونه شه دور از جون از دخترت یه بیمار نساز خواهرم الان فقط تو نیستی بچه اته به عنوان یه مادر تا جایی که در توانته فداکاری کن پول وکیل رو طلایی چیزی از مادرت قرض بگیر و یواشکی بفروش یا جورش کن هرجور که میتونی خیلی زود باید اقدام کنی وگرنه این حیوون آشغال میره برات عدم تمکین و ترک خونه میگیره بدبختت میکنه و طلاق هم پیشکش عزیزم اگه جراحات عمیق بوده باشه پزشکی قانونی هنوز هم میتونه اثباتش کنه بجتب خواهرم برات دعا میکنم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
زخم زبون زدن خیلی راحته !!راست میگی همدردی کن!اشما درک نمیکنی !این خانوم خودش میدونسته خانواده اش چه ...

من واقعا نميتونم هم دردي كنم با كسي

ك بچش هروز شاهد اين دعواها هست

و قلب كوچيكش هزار تيكه هست و يكي ديگه هم قراره شريك بشه در اين غم.

شما هم دردي كن به جاي من

تشويق هم كن

بزار من در گناه تجاوز به روح و روان بچه هايي ك شاهد كتك خوردن مادرشون هستن

نباشم

ولي گناه زخم زبون بمونه گردنم.✌️

💕

تاپیک بچه رو دیدین تاپیکای بعدیشم میدیدن خب گفتم ک دیدم رفتاراش خیلی شدت گرفت پشیمون شدم و بچه نمیخا ...

ديدم.خب عزيزم اخرش چي؟

چقدر بچه بياري ؟ مگه تاثير داره؟

خونه باباتي بپر برو يك دستگاه جلوگيري بزار

شما م قراره برگردي اون خونه

💕

یکم صبر کردم دیدم اروم نمیشه و کل خونه رو بهم ریخته و داره میگرده مدتی بود ک همش فکر مرگ بودم ک از د ...

ولی اینکه میگی فکر مرگ بودم تا ازدستش راحت شم نشون میده شما خودتم کم مشکل نداری و قطعا نیاز به روانشناس داری هیچ چیز نمیتونه دلیل خودکشی باشه.

چه برسه به یه حیوونی مثل شوهرت.

تو اون درگیری بچمو ندادن بهم و برا اولین باز از بچم جدا شدم اومدیم خونه بابام و داداشام باز با بابا ...

ببین ناراحت نشی شما خودت مشکل داری حتما باید درمان بشی .

ما که نیستیم اونجا وقتی شوهرت تهمت خیانت زد چجوری جوابشو دادی، (وباتوجه به تفاوتهای شخصیتی زن ومرد در مورد عکس العمل حرف طرف مقابل رو رعایت کردی یا نه.)

ولی دلیلش هر چی که هست کودکی بدی که داشتی،یا شوهر بداخلاق بالاخره شما روانتون نیاز شدید به درمان داره.

اونوقت میتونی تصمیم بگیری که ادامه بدی باهاش؟

اسی ببخشیدا اما اصلا پدرت ودرک نکردم

اصلااا باید تیکه تیکه میکرد شوهرت و

مامانت چی میگع؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!