2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 175369 بازدید | 948 پست
اصلا اینارو بابام نمیفهمه میگ همه زندگیا همیننهر بخای میخری پول داری خدارو شکر کن مجبورت نمبکنه کار ...

همه زندگیا بحث و دعوا دارن

ولی نه تا این حد که انقد کتک کاری شه..الان دیگه دهه قاجار نیس که مردا بخوان زناشونو بزنن یا موهاشونو کوتاه کنن..هیچ زندگی ای اینجوری نیس..اگه هم باشه خیلی کمه و تو اون زندگی عشقی وجود نداره که اینجوریه

اره واقعا..حتی اگه کل لباسای دنیارو هم برات بخره اما آرامس اعصاب و روان نداشته باشی به چه درد میخوره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قضیه رو کامل خوندم اگه این پیامو میبینی باید بگم حتی کل دنیارم به نامت کنه ۲۰ سال بعد پشیمونی از برگشتنت بچت بزرگ میشه و واسه ضعیف بودنت سرزنشت میکنه شایدم هزارتا بلا تو اون خونه سرش بیاد این مردک روانیه اینکه شانس آوردی زنده بمونی دفعه بعد شاید از این شانسا نیاری  اگه فقط یه درصد بچتو دوس داری جونتو و بچتو ور دار فرار کن از اون جهنم

با کمک داداش و مامانت طلاق رو بگیر دیگه باباتم عادت میکنه کم کم 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

ب بابام گفتم ک چی کسی نفهمه مگ قرار برگزدم؟تا کی نفهمناونم شروع کرد ک زندگی همینه و تو نمیتونی زندگی ...

عزیزم بیا بغلم🫂

خداکمکت کنه

کاش شکایت میکردی توکه تااینجا پیش رفتی از همون اول پاتو جای محکم میذاشتی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

اسی دوس داشتم باباتو جر بدم بهش ۴تا فحش ابدار بدم واااای چقد رو مخخخخخخخخخ

اون وضعیتو دستِ شکسته رو دیده باز نذاشته شکایت کنی؟ینی از هیچکس اندازه بابا عصبی نشدم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

واقعا متاسفم واسه همچین پدری و همچین خانواده ای! فکر کنم اگه میکشتتم هیچی توش نبود و خانوادت اقدامی نمیکردن! مگه خودت عقل نداری فهم نداری که شکایت کنی! شوهرت تو روی خانوادت و پدرت دیده که این بلاهارو سرت میاره، میدونه اگه بکشتت هم خانوادت صداشون درنمیاد و خودتم عرضه نداری

یه چیزی میگم عین واقعیت ؛::::

بخدا قسم هشتاد درصد خانواده های ایرانی همینجوری هستن !!!

شاید الان بیاین بگین وای نه !بابای من بود فلان میکرد بهمان میکرد !!

خدا نکنه اتفاقی بیفته بین شوهرتون  و دعواتون بشه !

دقیقا مثل پدر استارتر خیلی راحت میگن زندگی همینه !!!و راضی به طلاق تون نیستن ،،،مطمعن باشید

چون من خودم تجربه دارم 

منم مثل استارتر فکر میکردم الان خانواده ام رو جریان بزارم قراره چیکار کنن!!

دیدم نه بابا ،،،،

داداش ها هرکدوم سر زندگی خودشون و حوصله دعوا و دادگاه ندارن!!

پدر هم اصلا راضی به طلاق نیست و میگه هرچی هست برگرد 

خب اسی یبار که رو فاز خوبه داره منت کشی میکنه ببر محضر حق طلاق و حضانت بگیر یه چیزیم به اسمت کن اینجوری اگه یه درصدم برگردی میدونی دیگه بچتو داری 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حالا کبوتر دل چرا قصد داشتی با بچه ی کوچک از همچین مردی دوباره بزاد؟؟؟؟؟؟؟

درک کردنش خیلی سخت نیست !!

برای اینکه استارتر خانواده اش رو می‌شناخته ،،،و میدونسته که اکه بمیره هم نمیتونه طلاق بگیره !!

بخاطر اینکه شوهرش شکاک هست ،،،اگه بچه نیاره،،،هرروز دعواست که چرا نمیاری ؟؟؟

حتما با کسی هستی 

حتما میخوای طلاق بگیری 

حتما فلان 

سلام اسی جان.خیلی روزهای سختی داشتی، واقعا هر کسی دوام نمیاره،،، بهت در خواست دوستی دادم. لطفا قبول کن. از تو بیشتر اون بچه طفل معصوم آسیب دیده.

اگه دوست داری دوستیمون قبول کن تایکم در مورد بچه باهم حرف بزنیم. 

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم

تا صفحه هشت بیشتر نخوندم 

ولی پدرت و برادرات مرد نیستن صرفا بخاطر وجود آلت یه مشت نرن که از شوهرت هیچی کم ندارن 

خاک بر سرشون تف ب غیرتشون😒

اه اعصابم سر صب خراب شد بمیره هرچی نره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اسی دوس داشتم باباتو جر بدم بهش ۴تا فحش ابدار بدم واااای چقد رو مخخخخخخخخخاون وضعیتو دستِ شکسته رو د ...

چون باباش تا خدا نکرده جنازه دخترش و سری بعد تحویلش ندن و لباس سفید رفته و با کفن برگرده محقق نشه دس بردار نیس!!!ب هر حال ابرو مهم تره ی وقت کسی نفهمه طلاق گرفته تا همه بفهمن غیرتش تا این حد بوده گیس دخترش و جلوش ببرن و کتکش بزنن و ب مرگش راضی شه و خودکشی کنه کافیه و تمام ولی اینی ک من دیدم خدا نکرده دفعه بعد دختره رو میکشه

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!