2777
2789

زایمان من اولش قرار بود تو شهر خودمون باشه بعد که هفته های آخر ازم آزمایش میگرفتن دیدن که پلاکت خونم رفته بود رو ۸۰ اینا هم هی آزمایش میگرفتن که نکنه اشتباهی شده ولی دیدن نه بعدشم ردم کردن گفتن اینجا قبولت نمیکنیم برو مشهد (شهر خودمون سه ساعتی تا مشهد فاصله داشت)هیچی دیگه قبول کردیم و روز اخر رفتم مشهد برای زایمان (تو همون حین روزی که رفتم ۱۵ روز از عمل آپاندیس شوهرم میگذشت دیگه بخیه هاشم کشیده بود میرف سر کار)من با مامانمو و مادر شوهرم رفتیم مشهد برای زایمان من ۲۰ ساعت تو اتاق زایمان بودم تا بالاخره دخترم بدنیا اومد و منم برای پلاکت خونم سه روز بستری بودم میخاستم مرخص شم چهار روز دیگه هم مجبور شدیم بمونیم تا دخترم خوب شه چون زردی داشت

جمعا یک هفته اونجا بودم ولی شوهرم یه بارم نیومد ملاقاتم  میدیدم همه شوهراشون میان پیششون اما شوهر من نیس اصلا

اونا هم همش با خودشون میگفتن دختره از دوست پسرش مثل اینکه حامله شده و فلان و اینا خیلی ناراحت شدم از حرفشون یه بار که داشتم ناهار میخوردم زنه اومد جلو تو روم گفت چرا این آشغالارو میخوری بگو برات از خونه بیارن قشنگ یادمه این لقمه موند تو گلوم بغض کردم گریه کردم گفتم اگه خونمون اینجا بود مثل شما که میاوردن برام ولی ما از روستا اومدیم کسیو نداریم (خونه عمم هم مشهد بود ها ولی رابطه ی بدی باهامون داره حتی فقط یه بار اومد سر زد و رفت )

خلاصه یک هفته عذاب اور همونجا بودم خیلیم اذیت شدم از حرفای بقیه

یکی دیگه از عمه هام اومده بود خونه ی اون عمه که باهاش قهریم بعد این از ازدواج قبلیش یه دختر داشت ولی موقعی که جدا شد دخترش رو شوهرش نگه داشت نداد بهش

بعد این که شنیده بود من دختر بدنیا آورده بودم اومد بیمارستان بالا سرم نمیدونم یاد دخترش افتاده بود یا چی بالا سر من مریض هی جیغ و داد گریه میکرد ینی خودم تو شوک بودم از کاراش همه بهمون نگا میکردن میگفتن عمت چشه

اینم بگم سر زایمانم ۱۷ سالم بود الان ۱۹ سالمه دخترمم یک سال و نیم هستش ولی واقعا اذیت شدم سر بزرگ کردنش حتی یکی بهم راهنماییم نمیکرد

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بی احساسه شوهرت

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

حق داری به نطرم اگه از نطر جسمی مشکل نداشته حداقل باید میومده و مسولیت پذیریه خودشو نشون میداده 

ولی همه به کنار. فاز عمت چی بود از آخرم نفهمیدی چرا اینطوری کرد؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

ولی دوستمون راست میگه به گذشته فکر نکن هی خودتو عذاب میدی در لحظهزندگی کن

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
اینقد بدم میاد به مخاطب احترام نمیذارین😐

از چه نظر احترام نمیذارن؟