2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 175540 بازدید | 948 پست
دلم نمیخاد برگردم چون بطور کل از چشمم افتاده دیگ هیچ امیدی بهش ندارمولی شرایطم سخته هر روز میاد بچه ...

به جهنم که میاد ،،بیاد ببینه، پس حالا که شرایط طلاق نداری شرط کن که اعتیادش رو درمان کنه بعدم باید بره پیش روانپزشک ،بگو تا خوب نشی پامو تو خونت نمیزارم

وای دختر چرا با خودت همچین کردی خب رمز کوفتی بهش میگفتی خوشت اومد این همه کتک بخوری؟ و بچه اتم وحش ...

بببن این اک رمزم میدادم باز همین کارا رو میکرد اصلا اون رمز هیچ فایده ای براش نداشت رمزم گوشیم حتی فیس ایدی خودشه 

این ادم روانیه پرینتمو گرفته بود چیزی پیدا نکرد اخرش میگفت بیس دقیقه با مامانت حرف زدی چی گفتی بهش

با دختر عموت پبام دادی چی گفتی و اینا

من فقط میخاستم بابام بیاد عمق فاجعه رو ببینه

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم نمیخاد برگردم چون بطور کل از چشمم افتاده دیگ هیچ امیدی بهش ندارمولی شرایطم سخته هر روز میاد بچه ...

برای رفتن هم شرط بزار بزه کمپ و مشاور

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
به جهنم که میاد ،،بیاد ببینه، پس حالا که شرایط طلاق نداری شرط کن که اعتیادش رو درمان کنه بعدم باید ب ...

گفتم باید ترک کنی میگ معتاد نبستم 

گفتم اگ مطمئنی ک تکرار نمبشه باید دکتری بری یه خونه بخری بنامم کنی و حق طلاق و حضانت کامل فرزند بهم بدی گفت چشم

ولی هبچ نشونه ای از تغبیر یا تلاش برای بهتر شدن نمیبینم 

فقط التماس میکنه بیا

نقش مادرت چیه؟مادرت نظری نداره یا کمکت نمیکنه؟

مامانم پشت منه م میگ نمیذارم بری ولی اونم از بابام میترسه

در واقع هیچکارس

فقط یه چند بار تهدید کرد بابامو ک بچمو برمیدارم میرم

فقط طفلی دخترت😔😔

این آدم یک شبه اینطوری نشده،چرا با همچین مردی بچه دار شدی آخه😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بیشتر از این که از شوهرت حرصم بگیره از بابات گرفتچطوری میتونه با بچش اینجوری باشه؟جلو روش بچشو بزنند ...

اتفاقا تو این داستان تنها کسی که قابل تحسین هست پدرشه ..کنترل ارامش در حین عصبانیت سخته نه حشی شدن در ضمن اسی خودش از خجالت همشون  در اومده ...بعد نسبت به دخترش هم بی تفاوت نبوده خودش اومده دنبالش از دیوار پریده و دخترش رو برده اگه بیشتر از این عمل میکرد راحت میتونستن براش پرونده سازی کنن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

از همچین شوهر سگ اخلاقی و معتاد بازم دنبال بارداری دوم بودی؟

همبن روز دعوا وفتی کتکم میزد میگفت زنی ک برام بچه نمیاره میخام چیکار

کاملا دو شخصیتی بود یا خیلی خوب یا خیلی بد 

منم تمام این سالها امیدم ب اون چند روز خوب بودنش بود ک فک میکردم میتونم درستش کنم میتونم تحمل کنم اما بدتر رفتاراش شدت گرفت 

از اول اینجوری نبود هی رفته رفته بدتر شد و بعد مصرف کوک اوج گرف