2777
2789
عنوان

از شب یلدا بدم میاد بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 112 پست
خانواده شوهر من انقد بدن و بدی کردن ،مادرشوهرم انقد خنجر زده به قلبمون که شوهرم که پسرشه اومد پای من ...

من شوهرم پشت خانواده اش هست در حدی که بردارشوهرم جرات داده به خودش پشت خواهرم چرت و پرت گفته

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مممنون از دل مهربونت انشالله هیچکس عزیزش گرفتار درد و مریضی نشه

عزیزم نگران نباش بعد هر سختی ایونیه پارسال دقیقا از همین روزا شیمی درمانی من شروع شد تازه بچه پنج ماهم رو سقط کرده بودم حال روحی بد دور از خانواده ولی ی میز کوچیک یلدا درست کردم و عکس گرفتم خدا مادرتون رو شفا بده عزیزدلم و البته همه ی بیماران رو

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
چقدر شبیه مایی کاش ادمهای تنها به پست هم میخوردن واز تنهایی در می اومدن ماهم تنهاییم شوهرمم شب ساعت ...

ای کاش میشد 🥺اون روز رفتیم پارک ماشینم نداریم هوام سرد بود .همینجور یهو اومد تو ذهنم از دهنم پرید گفتم توروخدا کدوم یکی از دوستات خوبن بریم خونشون 🥺گفت بمیرم که انقد تنهایی تو زندگی😭

بیشتر بخاطر پسرم بخدا ،خیلی تنهاس

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

عزیزم نگران نباش بعد هر سختی ایونیه پارسال دقیقا از همین روزا شیمی درمانی من شروع شد تازه بچه پنج ما ...

خداروشکر که الان خوبی ،آفرین به روحیه و ارادت عزیزم.معلومه خیلی خانوم قوی هستی

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

کسی سنگ تموم نمیزاره یه کم هله هوله بخر باشام هرچیشد بشینین فیلم ببینین

یه فیلم خوبم دانلود میکنم یا اصلا کارتون پت و مت که پسرم دوس داره 😍🤦

رو میز بچین با ۳ تا چایی شاخه درخت بیار بهش پنبه بچسبون مثلا برف اومده چندتا برگ خشک جمع کن بذار رو ...

گردو با پوست یا بادوم اگه داری بذار 

شکلات داری بذار 

شلوغ شه 

با چیزای ساده 

سماور کوچولو بذار 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
خداروشکر که الان خوبی ،آفرین به روحیه و ارادت عزیزم.معلومه خیلی خانوم قوی هستی

قذبونت برم گلم ان شالله که تن همتون سالم باشه واقعا وقتی خدای نکرده آدم مریض باشه حتی بهترین و گرونترین غذاها و لبلسل و بریز و بپاش ها براش بی معنی میشه ولی تن که سالم باشه همون ی کاسه تخمه رو خوردن هم به آدم لذت میده اول اول سلامتی دوم برکت به رزق روزی همه ارزومه

عزیزم نگران نباش بعد هر سختی ایونیه پارسال دقیقا از همین روزا شیمی درمانی من شروع شد تازه بچه پنج ما ...

میدونی ما از اینکه مادرم هیچی نمیتونه بخوره ناراحتیم فقط آب میتونه بخوره با سرم که براش وصل میکنن درد ما نخوردنش ۵سال زجر کشید تا دکترا تشخیص دادن ۸۰کیلو بود شده ۳۸کیلو دیگه گوشتی نمونده براش بخدا خیلی زجر آور اگه جای دیگش بود شاید خودش روحیه بیشتری داشت ولی سرطان حنجره زجر آور ترین سرطان انشالله خدا بهت سلامتی بده و دیگع هیچ وقت رنگ مریضی به خودت نبینی و مادر منم خوب بشه و دل ما شاد بشه مادری که نه از بچگیش خیری دیده نه از جوانی و نه از میان سالی 

آخه احساس میکنم همه سنگ تموم میزارن ،و اینا کمه

نه بابا سنگ تموم چی!

الان دیگه وضع همه مردم همینه ،،همه مشکلات اقتصادی دارن،،،

آدم دلش خوش باشه ،،،(کسی که دلش خوش باشه با یه کاسه تخمه هم بهش خوش میگذره )

ناشکری نکن ،،

من خودم با شوهرم قهرم ،،،طلاق عاطفی گرفتم 

اصلا فکر نکنم یلدا داشته باشیم 

منم بخاطر دخترم یه چندتا چیز میگیرم که ناراحت نشه

میدونی ما از اینکه مادرم هیچی نمیتونه بخوره ناراحتیم فقط آب میتونه بخوره با سرم که براش وصل میکنن در ...

ان شالله ان شالله ان شالله که خدا سلامتی بده عزیزم منم هیچی نمیتونستم بخورم چندین ماه حتی نون هم می‌خوردم بالا میاوردم خیلی لاغر و ضیف شدم با موهای ریخته ولی خدا بزرگه ان شالله که هم به مادرتون توان بده برای شکست بیماری هم دل شمارو آروم کنه بنظرم مریض ی بخشه ولی همراهان مریض درد بدتری میکشن پدرم بخاطر من سکته کرد شوهرم کل موهای سرش از استرس ریخت و مادرم خیلی پیر شد واقعا غصه اطرافیان بدتر از رنج بیماریه الهی خدا شفاشون بده🙏❤️

ای خواهر چه سنگ تمومی .با این حجم از گرونی آخه مگه میشه سنگ تموم گذاشت .منم با کسی رابطه ندارم خونه خودمم .خونه مادر شوهرم بغلمه .ولی خب جاری ها همه خونه مادراشونن شاید فقط خواهر شوهرم بیاد .ما همون شام معمولی رو میخوریم .با تخمه و ژله و پفیلا .همین