2777
2789
عنوان

از شب یلدا بدم میاد بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه دیگه مگه میخوای چی بخری!!!پفیلا ارزونه،،،یه پشمک هم بگیر با انار و تخمه و این چیزا خیلی هم خوبه

آخه احساس میکنم همه سنگ تموم میزارن ،و اینا کمه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

سلام

مگه حتما باید کسی باشه؟!!ما ام همیشه سه نفری تنهاییم به احتمال زیاد پدرمم امسال نیست شیفته ولی دو نفری با مامانم می گیریم 

فقط یه سال استثنا پارسال رفتیم خونه بابابزرگ مرحومم 

عزیز دلم تو خونه خودت سفره بنداز بیخیال شوهر بخاطر بچت شوق داشته باش❤️لازم نیست زیاد هزینه کنی،خودت کیک بپز و تزیین کن،ژله درست کن و خوراکیای تو خونه و با کاغذ رنگی و این چیزا تم درست کن من خودم همه اینارو انجام می دم هم خیلی قشنگ میشه هم هزینش کم

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
آره اصلا به ذهنم نرسیده بود بخدا ،حتما درست میکنم اینارو

رو میز بچین با ۳ تا چایی 

شاخه درخت بیار بهش پنبه بچسبون مثلا برف اومده 

چندتا برگ خشک جمع کن بذار رو میز 

خیلی قشنگ میشن با همینا 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه

استاتر ببخشید تایپیکتو خراب کردم باعث ناراحتی شدم فقط قصدم دعا برای مادرم و همه مریضا بود انشالله یلدای خوبی کنار عزیزانت داشته باشی انشاللع همه یلدای خوب و شادی داشته باشن

ژله 17 تا 22 تومن هست یه ژله سبز و سفید و قرمز بگیر قالب نداری بریز تو ظرف یه بار مصرف وقتی گرفت کاغ ...

چه قدر از ادمای با روحیه ای مثل خودت خوشم میاد 👌🏻👌🏻👌🏻

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄

دردناک تر زخمهایی هست که خانواده شوهر به قلبم میزنن,😔

خانواده شوهر من انقد بدن و بدی کردن ،مادرشوهرم انقد خنجر زده به قلبمون که شوهرم که پسرشه اومد پای منو بوسید و گفت من که پسرشم دلم باهاش صاف نمیشه ببین دیگه تو چی کشیدی 🥺ازم خاست هیچوقت مادرشو حلال نکنم.در این حد

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

شماهم جایی نمیرید؟ما کلا تفریحمونم سه نفرس ،بچم هم بازی نداره ،میریم پارک حوصلش سر میره

چقدر شبیه مایی کاش ادمهای تنها به پست هم میخوردن واز تنهایی در می اومدن ماهم تنهاییم شوهرمم شب ساعت ۱۱ میاد خونه منم ودخترم تنها اما میخوام واسه بچم یه میز بچینم ذوق کنه نبود بعضی ها بهت از بودنشونه

عزیز سخت نگیر فلسفه شب یلدا رو بخون داریم میریم به استقبال میترا الهه خورشید 

یکی دو تا انار یا هر میوه ای که میتونی بگیر بچین توی یه ظرف یه دونه ژله قرمز هم درست کن 

یا آبمیوه انار کارتونی بگیر یا از این پودر شربت که با آب قاطی می‌کنی 

یه چیپسی چیزی تمام 

یه پلی لیست آهنگ یلدا بزار با بچت برقص و شاد باش 

در کنارش شاهنامه و حافظ بخونین

میشه بگید چندنفرید و چیکار کردی انقد خوش گذشت ؟بازی خاصی انجام دادی؟

اگر کتاب حافظ دارین چشماتونو ببندید نیت کنید ف ال بگیرید.. اگر ندارید از تو نت بیارید هست.. بازی من با بچه ها اسم فامیل بازی میکنیم یا بیست سوالی یا جوکر

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔