2777
2789
عنوان

از شب یلدا بدم میاد بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 112 پست
اگه واقعا نمیخوایین تو خونه سفره بندازین و با مادرشوهرت اینا راحته بگو منو بابا بیرون کار داریم با م ...

اصلا مادرشوهرم از ما متنفره .مدام تحقیرش میکنه ،میره جلوش بقیه ی بچه هارو میبوسه تا پسرم گریش بگیره .فقط بچه هارو دوس داره نه مادرشوعرمو.مطمئنم تنهایی هم بره کتکشم میزنه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالشه دختره یا پسر

پسره کلاس دوم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

خدا نکنه دیدیم اینجا زیادن گفتم دم عصری دعاش کنن قصد ناراحت کردن کسی رو هم نداشتم خدا نکنه انشالله ت ...

عزیزم تاپیک زدم برای مادرت الهی خدا زودتر شفاشون بده با دعای پاک دوستای نی نی سایتی .برو تاپیک آخرم ،پست بزار تا پربازدید بشه و دوستای بیشتری ببینن

خوشت میاد تو شلوغی باشی جوری که اعصابت داغون شه

یه چیزی بگم تو جمع خانواده شوهرم مدام زیر توهین و تحقیر و تمسخر مادرشوهریم حتی با شوهرمم این رفتارو داره .ولی چون نوه هاش میان پسرم دوس داره باهاشون بازی کنه .وگرنه منو شوعرم و حتی پسرم ازش متنفریم بخاطر رفتارای زشتش

الان بنظرت خوبه ؟دیگه احتیاج به هم بازی ندارن؟یا بازم حس کمبود هست؟میدونی چیه ،من احساس میکنم ده تا ...

ببین عزیزم درست احساس می کنی 

من قطع ارتباط نیستم پس برام خوبه 

هم تو خونه احساس تنهایی ندارن و بیرون هم که میرن دلگرم خونه هستند

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

اصلا مادرشوهرم از ما متنفره .مدام تحقیرش میکنه ،میره جلوش بقیه ی بچه هارو میبوسه تا پسرم گریش بگیره ...

ای بابا چه بد شد .شوهرت ادمی هست که باهاش حرف بزنی به خاطر خوشحالی بچه یه تکونی به خودش بده

نه عزیزم این خیلی بده ،بدونی همه ی فامیل پیش همن و بچه هاشون شادن و بازی میکنن و تو مجبور باشی که تن ...

اره شما،بچه دارین 

ولی من مجردم دوست دارن غریبی ازدواج کنم که فقط از شهرم برم واز خانوادم دور بشم و  هیچ وقت گذرم بهش نخوره