2777
2789
عنوان

سوال درمورد مرگ

1671 بازدید | 114 پست

به نظرتون مرگ چیه؟ 

به زندگی بعد از مرگ اعتقاد دارین؟ 

راست میگن خودکشی کنی میری یه جایی تا زمان مرگت برسه؟ 

به نظرتون بعد مرگ با مرده ها زندگی میکنیم؟ 

جواب همشون از نظر من مثبته .‌خودکشی هم اره یکی از عزیزامون خواب فامیلی که خودکشی کرده بود رو دیده بود تو همون حالت بود بعد ۱۵ سال گفت من تازه مردم برام خیرات بدین

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما از کجا بدونیم اخه گلم ☹️🙄🙄

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

فقط به تاریکی محض اعتقاد دارم 

مثل یه فیلم که تموم میش بعد صفحه نمایش سیاه میشه حس میکنم آدم هم همینطور میمیره 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  تورک قیزی😘

مرگ از این دنیا میریم اون دنیا بله اعتقاد دارم 

خودکشی خیلی بده اون دنیا تشنگی و برهوت نصیب آدم‌ میشه ببین تشنگی اون دنیا و این دنیا متفاوتع اون دنیا شدتش بسیاااااار بیشتره 

آره دیگه بعد مرگ همه رو اقوامو خونواده رو میبینیم

امیدوارم دنیایی ب پعد مرگ باشه و باهاشون زندگی کنبم.

من شنیدم ی نفر میگفت ب شکل ی حیوون در میایم و باید تا لخطه‌ی ک عمر داشتیم زجر بکشیم هر چند از نظرم چرته

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

برو تو حموم تاریک درو ببند .چیزی میبینی؟؟؟نه

کسی که خودکشی میکنه تو تاریکی فقط میدوئه 

زندگی پس از مرگ هست.و خیلی بهتر از این دنیاست 

پیش رفتگانمون هستیم و این خیلی خوبه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

مرگ پایان این زندگی و آغاز یه زندگی دیگست .

بله چون عمر انسان مشخص شده از اول توسط خدا کسی کهخود کشی کنه باید منتظر بمونه تا پایان عمرش برسه 

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند

اره اعتقاد دارم که بعد از مرگ تازه همه چی شروع میشه 

میریم خونه ی همیشگی مون...خونه ای که آجر هاش رو با رفتارای خودمون توی این دنیا ساختیم

حالا فرض کن یکی کل خونه اش پر از عشق و محبت و صداقت خوبی به آدما  باشه

یکی هم پر از ناامیدی،کینه،دروغ و بدی به آدما 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱