2777
2789
عنوان

از شب یلدا بدم میاد بخاطر

1351 بازدید | 112 پست

اینکه با هیچکس ارتباط نداریم ،یعنی قبلا داشتیم ولی الان با خانواده شوهرم قطع ارتباطیم ،شوهرمم طرف خانواده من نمیاد ،راستش خودمم زیاد دوس ندارم برم به دلایلی .

شوهرم دوستی هم نداره که بریم یا بیاد .کلا یه خانواده سه نفره تنهاییم 🥺حتی شوهرم از مجردیشم اعتقادی به شب یلدا نداشته از سال اول ذوقم رو کور کرد و نزاشت منم سفره بندازم .منم سرد شدم دیگه.

ولی ته قلبم همش حسودی بقیه رو میکنم که چقد شلوغ و پر هیجانن و جاریام از الان به فکرن.

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

برید رستوران یا کافه ای چیزی

یا برا خودت و بچه سفره بنداز

بزار برا بچه ذوق و شوق باشه جشن اصیل ایرانیه ها به بچه ها یاد بدین این سنت رو ول کن اون شوهر بی ذوق رو فکر دل خودت و بچت باش

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

خواهرام و داداشامم میرن طرف خانواده همسر و مادر و پدرمم با خواهر بزرگه میرن خونه عموم که خانواده شوهرشن.

شوهرمم تو این ۱۴سال یه بار اومده خونه عموم و ارتباطمون صفره و نمیاد

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برید رستوران یا کافه ای چیزییا برا خودت و بچه سفره بندازبزار برا بچه ذوق و شوق باشه جشن اصیل ایرانیه ...

از لحاظ مالی هم شاید بتونیم یکم انارو و یه پفک بخریم و تخمه🥺😔اگه اینارو خرید براش سفره میندازم ،گناه داره تو مدرسه بچه ها تعریف میکنن

اتفاقا من از شلوغی بدم میاد خونه خودم راحت ترم به خاطر بچه هات تو خونه سفره بنداز شوهرتم بی خیال

شماهم جایی نمیرید؟

ما کلا تفریحمونم سه نفرس ،بچم هم بازی نداره ،میریم پارک حوصلش سر میره

شماهم جایی نمیرید؟ما کلا تفریحمونم سه نفرس ،بچم هم بازی نداره ،میریم پارک حوصلش سر میره

چرا می‌رفتیم خونه مادر یا مادرشوهر 

ولی پارسال به دلایلی موندیم خونه انقد خوش گذشت که حد نداشت 

دیگه تصمیم گرفتم هر سال خونم بمونم

برید رستوران یا کافه ای چیزییا برا خودت و بچه سفره بندازبزار برا بچه ذوق و شوق باشه جشن اصیل ایرانیه ...

کاش پول داشتیم حداقل تو خونه نمیموندیم ،پسرمو میبردیم رستوران یه غذای حسابی میخورد و بعدشم شهربازی 😔

ژله 17 تا 22 تومن هست یه ژله سبز و سفید و قرمز بگیر قالب نداری بریز تو ظرف یه بار مصرف وقتی گرفت کاغذش و پاره کن یکم انار دون کن سه نفری دیگه نیازی نیست چندکیلو میوه بگیری پفیلا چیپس پفک بگیر چهارتا بادکنک بگیر نمد میتونی بگیری استند درست کنی از بچه ات عکس بنداز یادگاری بمونه 

از لحاظ مالی هم شاید بتونیم یکم انارو و یه پفک بخریم و تخمه🥺😔اگه اینارو خرید براش سفره میندازم ،گن ...

اشکال ندارع عزیزم

ماهم همینطوریم موجودی ها ته کشیده 

چایی دم کن

همون پفک و تخمه هم خوبه بچس خوشحال میشه میوه بچین تو بشقاب براش سوپی چیزی بپز نخودی باقله ای اگر تو خونه دارید یا عدسی ای چیزی بزاربهتون با همینا خوش بگذره سخت نگیر 

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
چرا می‌رفتیم خونه مادر یا مادرشوهر ولی پارسال به دلایلی موندیم خونه انقد خوش گذشت که حد نداشت دیگه ت ...

میشه بگید چندنفرید و چیکار کردی انقد خوش گذشت ؟بازی خاصی انجام دادی؟

ژله 17 تا 22 تومن هست یه ژله سبز و سفید و قرمز بگیر قالب نداری بریز تو ظرف یه بار مصرف وقتی گرفت کاغ ...

چه خوب ،حتما براش ژله درست میکنم دوس داره 

عکسم میگیریم .خوراکی هم میگم بگیره .یه تومن رو کارت خودم هست نگه داشته بودم برای خرید کفش ولی هزینه میگنم تا شب یلدا به پسرم خوش بگذره